SUP board oppustelig

SUP board oppustelig eller oppustelig paddle board: Har du hørt om Cold Hawaii? Og Casper Steinfath, som er vildt dygtig inden for Stand Up Paddle? SUP, eller Stand Up Paddle, er blevet populært som aldrig før – især efter at Cold Hawaii og Casper Steinfath er kommet på mange danskeres læber.

Der er også en god grund til populariteten, da det er en sport og aktivitet, som alle kan være med på, fordi det netop ikke kræver andet end god balance og en lyst til at springe ud i bølgen blå.

Køb online:

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6910
Pakketilbud: 3x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6
Pris fra 5.085
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 9000
Pakketilbud: 4x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6
Pris fra 6.995
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2061
Pakketilbud: 4x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6
Pris fra 5.439
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6645
Pakketilbud: 3x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6 (Blå board: Forudbestilling til uge 25)
Pris fra 5.350
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 711
Pakketilbud: 2x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6
Pris fra 3.039
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1306
Pakketilbud: 3x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6
Pris fra 4.319
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6645
Pakketilbud: 3x Watery Global oppustelig SUP Paddleboard 10'6 - Lyseblå
Pris fra 5.350
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 9000
Pakketilbud: 4x Watery Global oppustelig SUP Paddleboard 10'6 - Lyseblå
Pris fra 6.995
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 9247
Pakketilbud: 4x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6
Pris fra 6.748
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4610
Pakketilbud: 2x Watery Global oppustelig SUP Paddleboard 10'6 - Lyseblå
Pris fra 3.385
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4696
Pakketilbud: 2x Watery Global oppustelig SUP PaddleBoard 10'6
Pris fra 3.299
GRATIS FRAGT
Bestway Hydro-Force SUP Compact Surf 8 243x57cm
Compact Surf 8 er det perfekte surf board hvis der skal prøves kræfter med bølgerne. Den er egnet til stand up paddle, samt små/mellemstore bølger, og er for både nybegyndere og erfarne surfere. Materiale SUP boardet er udstyret med en Drop-Stitch kons
Pris fra 899
Indlæs flere

Forhandlere af oppustelige SUP boards (paddle board):

Efterhånden som SUP er blevet populært, er interessen for SUP board oppustelig også blevet det. Det gør det nemt for andre end surfere og vandsportsfolk at pakke bilen og boardet til en god dag ved stranden og vandet, da den ikke fylder særlig meget. Derudover henvender et SUP board oppustelig sig til både hverdagssejleren, begynderen og den øvede.

Sådan kommer du i gang med et oppusteligt SUP board (paddle board)

Hvis ikke du har meget erfaring med at stå på et surfbræt eller et SUP board oppustelig, er det en god ide at øve dig nogle gange, inden du padler ud på dybt vand. Selvom det umiddelbart ikke lyder svært at stille sig op på et bræt og begynde at padle, skal du huske på, at vind og vejr får brættet til at bevæge sig uforudsigeligt, ligesom du uden at bemærke det driver med strømmen.

Netop derfor er det vigtigt, at du øver dig godt inden, så du undgår at komme i en situation, hvor du akut har brug for hjælp. Med et oppusteligt SUP board bliver du i stand til at padle over store afstande – det gælder bare om at prøve dig frem!

Få god motion med SUP board oppustelig

Ikke nok med at boardet er en god måde at tilbringe tid sammen med venner og familie på, så er det også et godt middel til at få motion – ikke kun for dig. Men også for dine venner eller familien. For med et SUP board oppustelig, kan du gøre din hverdag såvel som weekenden eller ferien mere aktiv og sund.

Motion skal ikke kun være hårdt – det skal også være sjovt. Det bliver det med et oppusteligt SUP board, hvor du knapt nok opdager, at du rent faktisk er i gang med at udøve motion. Simpelthen fordi det er så sjovt og kræver godt med koncentration fra din side.

Netop derfor er det også godt at tage med på weekendture og ferier, da det får tiden til at gå med noget sjovt samtidig med, at det dulmer den dårlige samvittighed over al den gode mad og is, som du og eventuelt familie eller venner har indtaget.

Sådan padler du korrekt

Har du ikke prøvet at padle før? Eller har du kun meget lidt kendskab til det? Om du padler på havet eller i en stor sø, vil korrekt teknik og nogle gode tips give dig mulighed for at padle mere sikkert og effektivt.

Når du padler på dit SUP board oppustelig bør du derfor altid:

1. Putte din paddel helt ned i vandet, inden du begynder at padle.

Når du putter padlen ned i vandet, inden du padler, udnytter du hele padlen. Derudover opnår du også større stabilitet på boardet, da du har ekstra kontakt med vandet.

2. Forsøge at stå i startposition.

Når du padler, er det bedst, hvis du altid står i startposition. Dine fødder skal derfor være i skulderbredde, din knæ være lidt bøjet for at stødabsorbere og din ryg være ret for at lade hele din kropsstamme være på arbejde. Når du gør alt det, bliver det lettere for dig at padle.

3. Holde balancen.

Når du padler, er en god balance alfa og omega for, hvordan din oplevelse bliver. For hvis du hele tiden er i ubalance, vil dit board svinge fra side til side, hvilket ikke er særlig effektivt.

4. Bruge hele kroppen.

Hvis du er nybegynder, vil du helt sikkert lave den fejl, at du kun bruger armene til at padle med. Det får du ikke så meget ud af. Brug derfor hele din krop, da du vil kunne padle hurtigere og have energi til at blive ved i længere tid.

Hvilke fordele er der ved et oppusteligt SUP board?

Et oppusteligt SUP board er ikke blot sjovt at have med på stranden eller på tur med vennerne. Den er også et middel til, at du kan få en større kropsbevidsthed og motion, som gavner dig på alle mulige måder.

Derudover er den helt store fordel ved et oppusteligt SUP board frem for en fast, at den kan være i selv den mindste ungdomslejlighed. Når luften først er taget ud af den, kan den foldes sammen og lægges i et skab, under sengen eller i et depotrum. Den står dermed ikke og fylder – men er samtidig nem at finde frem igen og pakke i tasken, når nye oplevelser melder sig!

Tag også et kig på:

Opdateret april 21, 2023 af Oppustelige