Oppustelige campingmøbler

Oppustelige campingmøbler er svaret på dine bønner, hvis du foretrækker en smule luksus, når du er på camping. De fylder ikke meget, når der ikke er luft i, og du kan nemt have dem med på farten, uanset om du campere i campingvogn, telt eller noget helt tredje. Her finder du en række forslag til oppustelige campingmøbler, der kan tjene som inspiration.

Selvom man er på campingferie, må det godt være en smule luksuriøst. Det kan dog være svært at medbringe både sofa, lænestol og liggestol på campingpladsen, da disse møbler ikke ligefrem hører under betegnelsen ‘campingmøbler’ – medmindre de er oppustelige.

Køb online:

GRATIS FRAGT
Easy Camp - Comfy Loungesæt 2022
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Bestway 3-i-1 luftmadras grå 188x152x64cm
Mangler du en ny smart løsning til teenageværelse eller ekstra værelset? Så har vi lige den luftmadras du skal have fingrene i! Denne super smarte 3-i-1 oppustelig sofa, pustes op på blot 5-6 minutter. Sofaen kan også anvendes som seng, eller med ud
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Bestway 5-in-1 Luftmadras 188x152x64cm
Mangler du en ny smart løsning til teenageværelse eller ekstra værelset? Så har vi lige den luftmadras du skal have fingrene i! Denne super smarte 5-i-1 oppustelig sofa, pustes op på blot 5-6 minutter. Sofaen kan også anvendes som seng, eller med udtræ
Pris fra 499
GRATIS FRAGT
Bestway 5-in-1 Luftmadras 188x152x64cm
Mangler du en ny smart løsning til teenageværelse eller ekstra værelset? Så har vi lige den luftmadras du skal have fingrene i! Denne super smarte 5-i-1 oppustelig sofa, pustes op på blot 5-6 minutter. Sofaen kan både anvendes som seng eller med udtræk
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Bestway 3-i-1 luftmadras grå 188x152x64cm
Mangler du en ny smart løsning til teenageværelse eller ekstra værelset? Så har vi lige den luftmadras du skal have fingrene i! Denne super smarte 3-i-1 oppustelig sofa, pustes op på blot 4 minutter, og har indbygget pumpe. Sofaen kan også anvendes som
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Bestway 3-i-1 luftmadras 188x152x64cm
Mangler du en ny smart løsning til teenageværelse eller ekstra værelset? Så har vi lige den luftmadras du skal have fingrene i! Denne super smarte 3-i-1 oppustelig sofa, pustes op på blot 4 minutter, og har indbygget pumpe. Sofaen kan også anvendes som
Pris fra 499

Oppustelige campingmøbler har den klare fordel, at de ikke fylder noget, når de er tømt for luft. Det giver dig mulighed for at have dem med på farten, uanset hvordan du camperer. Når du er fremme, skal de blot fyldes med luft, og så har du behagelige og komfortable campingmøbler til hele ferien.

Du kan få oppustelige campingmøbler i mange afskygninger, men særligt sofaer, lænestole og liggestole er et oplagt valg, da de normalt fylder meget.

3 af de bedste oppustelige campingmøbler

Herunder kan du se en række eksempler på oppustelige campingmøbler, som gør campingturen lidt sjovere – og meget mere komfortabel.

Outwell Laze Set – oppustelig camping sofa sæt

oppustelige campingmøbler - sofasæt med born

Her får du en oppustelig sofagruppe, som er velegnet, når hele familien skal hygge i forteltet, på campingturen eller hjemme i haven. Sættet består af en oppustelig sofa, en oppustelig lænestol samt en oppustelig skammel, der også kan bruges som sofabord.

Alle møblerne har en ventil, som man ikke lægger mærke til, da de er skjult bag en lomme. Det er nemt at puste campingmøblerne op, og det tager ikke mere end et par minutter, hvis du anvender en elektrisk pumpe til formålet.

Når de oppustelige campingmøbler er foldet sammen og tømt for luft, fylder de ikke ret meget. Du kan derfor nemt have dem med på farten, uanset om du er i campingvogn, bil eller tager turen på cyklen med en anhænger bagpå.

Easy Camp Movie Seat Double

oppustelige campingmøbler - stol med plads til 2

Hvis du er typen, der synes, at det godt må være en smule luksuriøst, selvom I er på camping, så bør du overveje Easy Camp Movie Seat Double. Her er tale om en oppustelig sofa med plads til to personer – og den er især velegnet, når I skal se film, som navnet antyder

Den kan dog sagtens bruges til at nyde en stille stund, hvor det er tilladt at slå benene op efter en lang dag på campingpladsen. Dette er et oppusteligt campingmøbel, som man sidder utroligt godt i, og det tager ikke mere end et par minutter at fylde den med luft.

Den vejer kun 1.8 kilo, hvorfor du nemt kan have den med på farten. Modellen er sort, så det er en god idé ikke at have den stående i direkte sol på campingpladsen, da den kan blive meget varm. I stedet er den oplagt at have stående i forteltet.

Easy Camp Comfy Lounger

oppustelige campingmøbler - liggesofa i grøn og grå

Er du på udkig efter en oppustelig liggestol, bør du overveje Easy Camp Comfy Lounger. Dette er et oplagt alternativ til en almindelig liggestol, som både vejer og fylder meget, hvis den skal med i bilen.

Med dette oppustelige campingmøbel kan du nemt medbringe en liggestol på campingpladsen, cykelferien eller endda shelterturen – og du kommer til at ligge som en drøm. Den er fremstillet af velouriseret PVC, som er blødt og derfor særligt behageligt for huden.

Se også: oppustelig stole

Denne model er grøn og grå, og den vejer omkring 2 kilo. Når den er pustet op, måler den 75x140x88 centimeter, og den har en sædehøjde på 30 centimeter. Vær opmærksom på, at der maksimalt må være en belastning på 100 kilo i den.

Opdateret april 21, 2023 af Oppustelige