Oppustelig stol

Vi har gjort det nemt for dig – herunder kan du se priser fra forskellige webshops, hvor du kan købe oppustelige stole online

Priser på oppustelig stole

Hvad er det smarte ved en oppustelig stol?

De fleste af os har set en oppustelig stol og tænkt “what the f…?”. Stole lavet af plastik ligner umiddelbart noget der er lavet for sjov – og noget man køber for sjov.

Sådan en lidt underlig gimmick – en gummistol man kan slænge sig i og ikke tage sig selv alt for seriøst, når man hænger ud med drengene og drikker bajere en varm forårsdag. Og det er da også det mange bruger oppustelige stole til. Men det er ikke det eneste de kan! Oppustelige stole er og kan mere, end man ser ved første øjekast. Faktisk har de en del praktiske egenskaber, man ikke lige forestiller sig.

Transport

Først og fremmest er der transporten – den er meget nemmere med oppustelige stole! Skal du på festival, på stranden, på skovtur, hvad som helst, og vil du gerne have nogle stole med, som er mere komfortable end en klapstol – så er en oppustelig stol et super godt bud. Den vejer næsten ingenting, og fylder meget lidt når den ikke er pustet op. Derfor kan du nemt have den med i bilen eller på cyklen, sågar under armen, når du bevæger dig out and about.

Transportering af en af de store plusser ved oppustelige stole.

Anderledes æstetik og oppustelig stol

Vi har set alle slags stole, men plastik stole er nu alligevel noget, vi ikke lige ser hver dag. I det rette hjem eller have kan en oppustelig stol se mega fed ud, og give et anderledes pift og lidt kant til hjemmet. Det fanger øjnene, og folk bliver lige nød til at sætte sig i stolen for at opleve hvordan man sidder i sådan en.

Oppustelig stol

Komfort?

Ja, oppustelige stole er komfortable. De former sig en smule efter ens krop og giver efter når man bevæger sig. Det kan derfor både være sjovt, men også ganske behageligt at sidde en sådan en stol – endnu et plus til de oppustelige.

Nemhed!

Det der med, at man ikke skal vedligeholde og slæbe tunge træmøbler ud og ind af have-skuret kan fikses med en let oppustelig stol. De vejer ikke meget, hvilket gør det nemmere at have med at gøre. Især under transport, men selvfølgelig også i hjemmet og haven, når der skal flyttes rundt, gøres rent og ordnes.

Nedpakning er nemt med en oppustelig stol

Den oppustelige stol kan pakkes ned, så den fylder meget lidt. Det gør den nem at opbevare og gemme til man skal bruge den. Således er det en smart stol at have når man får gæster, skal holde fest og så videre. Når luftes tages ud, fylder den meget lidt, og man kan have den stående i skuret, under sengen eller i skabet indtil lejligheden igen byder sig, hvor man får brug for den.

Hvad med minusserne ved en oppustelig stol?

De er der selvfølgelig. Det største minus er klart, at den er lavet af plastic. I vores tider hvor miljøet er særlig udsat, er det ikke godt at overforbruge plastik. Køber man en oppustelig stol er det derfor godt at beholde den! Og for guds skyld ikke efterlade den i naturen. Tag den med dig, selvom det er plastik kan den holde og give sjov og glæde i mange år!

Se også disse oppustelige produkter som vi har anmeldt: