Oppustelig spa

Med en oppustelig spa bringer du luksus ind i hjemmet

Spa har længe været en ting, som er forbundet med stor luksus og klasse. At gå i spa og bruge et spabad er noget, som man enten gør på fornemme kursteder eller hos de mest velhavende personer i samfundet. Det er derfor ikke en hverdagshandling men nærmere noget, som vi forbinder med noget eksklusivt og lækkert. Det behøver dog slet ikke at være så umuligt at bringe denne luksus ind i ens eget liv – og for den sags skyld ens eget hjem.

 

Priser på 5 danske oppustelig spa

Et spabad er nok den genstand, som man allertydeligst forbinder med det at gå i spa. Her kan man sidde, læne sig tilbage, og lade varmen og boblerne gøre gode ting for ens krop. Ofte er spabade lavet af træ eller plastic, men nu kommer muligheden for en anden og mere praktisk løsning. Oppustelige spabade er nemlig på vej frem på markedet. Disse spabade er, som navnet nok antyder, designet således at de kan pustes op, sættes op, og senere nemt tages ned igen ved at lukke luften ud. Selvom dette lyder utrolig simpelt, så må man på ingen måder forveksle et oppusteligt spabad med for eksempel et oppusteligt svømmebasin. Teknologien er nemlig noget mere kompliceret.

Sådan fungerer et oppusteligt spabad

Oppustelige spaer kan fungere på flere forskellige måder. Hvordan de sættes op og ser ud, afhænger både af producenten og af prisen. De mest simple er udelukkende lavet af oppusteligt plastic. Her udgør tykke, glidsikrede sider spaens kant, og når det runde eller firkantede bassin er fyldt op, kan spahyggen begynde. Denne model er særligt smart, fordi den er lynhurtig at sætte op og pakke ned. I princippet kan dette oppustelige spabad endda tages med på ferier og på besøg hos venner og familie.

De mere avancerede modeller involverer flere forskellige dele. Her vil man for eksempel kunne finde et spabad som igen er oppusteligt, men som har en lille trappe og rist af træ eller metal. Dette betyder at spaen bliver mere stationær, men det tilføjer til gengæld også et anderledes niveau af luksus. Langt de fleste oppustelige spabade kommer samtidig med et låg, som ligeledes kan være af oppusteligt plastic, eller måske af den hårde udgave af materialet. Fælles for alle spabadene er, at de kun fungerer sammen med den tilhørende pumpe. Pumpen monteres enten i bunden eller på siden af spaen.

 

Hvorfor vælge en oppustelig spa

Der er mange rigtig gode grunde til at vælge løsningen med en oppustelig spa frem for en stationær. Den mest umiddelbare og tydelige er den rent økonomiske. En oppustelig spa koster mindre, og så er den heller ikke ligeså dyr i forhold til opsætning og montering. Samtidig giver en oppustelig spa også langt mere frihed. Her er det for eksempel muligt at flytte spaen rundt efter forgodtbefindende, og endda pakke den ned, hvis man har brug for pladsen til andre ting. For personen som ønsker lidt luksus i en ellers meget normal hverdag, er denne løsning derfor ideel.