Oppustelig seng

En oppustelig seng er praktisk som gæsteseng, samt når du skal overnatte i naturen, camping, lejrtur eller lignende. Du kan få oppustelige senge i mange forskellige modeller, som egner sig til forskellige formål. Herunder følger en oversigt over 3 oppustelige senge, som sikrer en god nattesøvn for dig selv eller dine gæster.

Der er mange fordele ved en oppustelig seng. Hvis du har overnattende gæster, behøver du ikke at have en sovesofa stående, som optager plads. I stedet kan du vælge en oppustelig gæsteseng, som du kan tage frem efter behov.

En oppustelig seng egner sig samtidig til lejrtur, camping eller andre situationer, hvor du skal overnatte uden for hjemmet. En oppustelig seng vejer og fylder ikke meget, når der ikke er luft i den, og den er derfor nem at have med på farten.

Oppustelig seng: 3 af de bedste senge

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, følger her en række eksempler på oppustelige senge, som egner sig til forskellige behov. Under hver model finder du en kort beskrivelse, så du kan få indblik i, om den oppustelige seng matcher dine ønsker.

Queen Size luftmadras

oppustelig seng - luftmadras

En oppustelig seng behøver ikke at være mere end en almindelig luftmadras, og det er lige netop, hvad denne oppustelige seng her – en ganske almindelig luftmadras. Den udmærker sig dog ved at være langt mere robust og komfortabel end mange andre luftmadrasser.

Relateret artikel: oppustelig liggeunderlag

Denne oppustelige seng egner sig til to personer, hvor en almindelig luftmadras primært egner sig til én person. Den holder på luften, så det gør ikke noget, hvis én af de overnattende gæster sover uroligt, da det ikke får luftmadrassen til at gynge.

Madrassen er stabil, og så er den belagt med en blød velouroverflade, som sikrer en optimal sovekomfort. Den har en integreret pumpe, så du blot skal tilslutte den stikkontakten, hvorefter den både puster luftmadrassen op og tømmer den for luft.

Bestway Multi Max II oppustelig gæsteseng

oppustelig seng - bestway multi max

Leder du efter en oppustelig seng, som mest af alt minder om en sovesofa, så bør du kigge nærmere på Multi Max II fra Bestway. Her får du en fremragende og luksuriøs seng, som egner sig perfekt til overnattende gæster.

Den er nem at transportere, og den er nemt at puste op med en AC-pumpe, som dog ikke medfølger til denne model. Du kan købe pumpen her for omkring 69 kroner, så du slipper for det manuelle arbejde, når den oppustelige gæsteseng skal fyldes med luft.

Den er klar i løbet af få minutter, og den har et behageligt ryg- og armlæn, hvorfor den også kan bruges som en almindelig sofa. Hvis du skal bruge den som oppustelig seng, skal du blot folde den ud, hvorefter den bliver til en praktisk luftmadras, som du kan sove på.

Overfladen er behagelig, så du er sikret en god og komfortabel søvn. Denne oppustelige seng egner sig perfekt som gæsteseng eller til campingferien. Du kan eksempelvis bruge den på børneværelset, når der er overnattende venner på besøg.

Intex oppustelig rejseseng til børn

oppustelig seng - rejseseng til børn

Det er vigtigt, at børnene ligger godt, når I er på tur. Hvis I er ude at rejse, er det ikke altid, der er optimal sengeplads til familiens mindste medlemmer – særligt ikke, hvis de skal sove i nærheden af de voksne.

En almindelig seng er vanskelig at have med på farten, hvorfor det kan være praktisk med en oppustelig rejseseng til børnene. Intex har produceret en fremragende seng, som er nem at have med, når I skal på tur, da den nærmest ikke fylder noget, når der ikke er luft i.

Det er muligt at tage den oppustelige indermadras ud, så der nemt kan lægges sengetøj på sengen, uden det bliver krøllet. Sengen har kanter, som forhindrer barnet i at rulle ud på gulvet midt om natten – og det er praktisk, hvis den skal bruges af mindre børn.

Du kan pumpe senge op i løbet af ganske få minutter ved hjælp af den praktiske håndpumpe, som medfølger. Denne oppustelige seng egner sig primært til børn fra mellem 3 og 6 år, og den er slidstærk, så den holder i mange år fremadrettet.

Opdateret april 22, 2022 af Oppustelige