Oppustelig gummibåd

En oppustelig gummibåd fylder minimalt, når den ikke er fyldt med luft. De billige modeller er designet til sjov og hygge på åbent vand og kan bruges af både børn og voksne. Der findes også dyrere modeller, som egner sig til fiskeri og længere sejlture. Herunder følger en række anbefalinger af oppustelige gummibåde til forskellige budgetter.

Med en oppustelig gummibåd er du garanteret mange timers sjov, leg og hygge. Du kan bruge en oppustelig gummibåd til at fiske og bade fra, men den kan også bare bruges til at slappe af i og nyde det gode vejr på vandet.

Det er nemt at have en oppustelig gummibåd med i bilen, når familien skal til stranden. Uanset, om du planlægger at sejle selv eller have passagerer ombord, er der mulighed for at finde en oppustelig gummibåd, som opfylder netop dine behov.

Relateret artikel: oppustelig kano

I de fleste tilfælde kan det godt betale sig at købe en oppustelig gummibåd af høj kvalitet, så den ikke synker, når I er til havs. Du kan bruge en oppustelig gummibåd i søer og ved stranden, men det er en god idé at have en snor I, hvis de mindste skal med ombord.

Oppustelig gummibåd: Se forskellige prisklasser og modeller

GRATIS FRAGT
Bestway - Oppustelig Gummibåd - Kondor 2000 Sæt 1.88m x 98cm (45-61062)
Pris fra 228
GRATIS FRAGT
Yukona Tl Pvc Oppustelig Gummibåd 280cm - Gummibåd
Farve: GrønLængde: 230cm eller 280cmTotal bredde: 125 cmAntal luftkamre: 2Maks. Lasteevne: 220 kgMaks. Antal personer: 2Kan motoriseres op til maks .: 4,1 HKPVC gulvMaterialetykkelse: 850 g / m²
Pris fra 8.099
GRATIS FRAGT
Yukona Tl Lamelbund Oppustelig Gummibåd 230cm - Gummibåd
Farve: GrønLængde: 230cm eller 280cmTotal bredde: 125 cmAntal luftkamre: 2Maks. Lasteevne: 220 kgMaks. Antal personer: 2Kan motoriseres op til maks .: 4,1 HKLamel gulvMaterialetykkelse: 850 g / m²
Pris fra 6.999
GRATIS FRAGT
Yukona Tl Lamelbund Oppustelig Gummibåd 280cm - Gummibåd
Farve: GrønLængde: 230cm eller 280cmTotal bredde: 125 cmAntal luftkamre: 2Maks. Lasteevne: 220 kgMaks. Antal personer: 2Kan motoriseres op til maks .: 4,1 HKLamel gulvMaterialetykkelse: 850 g / m²
Pris fra 8.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 300
Oppustelig Gummibåd Hydro-Force Bestway (m/u pumpe og årer)
BestWay Hydro-Force Oppustelig GummibådVores robuste og slidstærke Hydro-Force gummibåd fra Bestways er designet til at give alle dig den bedste mulighed for at tage på eventyr til vands. Her er et komplet sæt bestående af Hydro-Force gummibåd 228 x 121
Pris fra 499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Aqua Marina Wild River Leisure gummibåd - komplet pakke
Pris fra 1.500

Herunder følger en oversigt over forskellige modeller, som du kan investere i. Ud for hver model finder du en kort beskrivelse, så du kan danne dig et overblik over, hvilken oppustelig gummibåd matcher det, du skal bruge den til.

Bestway Hydro-Force Marine Pro

oppustelig gummibåd - bestway hydro marine grøn

Selvom det godt må være sjovt at sejle i en oppustelig gummibåd, betyder det ikke, at den behøver at være billig. Jo dyrere en model du vælger, desto bedre kvalitet får du – og Hydro-Force Marine Pro fra Bestway er en solid oppustelig gummibåd i mellemklassen.

Her får du en oppustelig gummibåd, som er fremstillet af ekstra stærk 3-lags vinyl, som sikrer en optimal holdbarhed. Der er en integreret fiskestangsholder, hvorfor gummibåden i særdeleshed egner sig til fiskeri.

Du får også åregafler, sikkerhedsreb og oppustelige hynder, som sikrer en god og behagelig siddekomfort, med i den samlede pakke. Gummibåden kan bruges af op til to voksne og ét barn samtidig, og det er nemt at puste dem op og lukke luften ud ved brug af skrueventilen.

Hvis uheldet skulle være ude, og båden punkterer, medfølger et reparationssæt, så du nemt kan lappe den igen selv. Når den oppustelige gummibåd ikke er på vandet, opbevarer du den i den en smart opbevaringspose, hvor den fylder minimalt.

Bestway Hydro-Force Treck X1

oppustelig gummibåd - hydro force treck

Ønsker du en lidt billigere model, som samtidig er holdbar og kan bruges i mange år fremadrettet, er Hydro-Force Treck X1 fra Bestway et oplagt valg. Her får du en slid- og søstærk gummibåd, som egner sig til to voksne og ét barn med en maksimal belastning på 225 kilo.

Der medfølger en luftpumpe, to årer og oppustelige sædehynder, som sikrer optimal komfort, når du er på vandet i mange timer ad gangen. Selve gummibåden er fremstillet af et solidt vinylmateriale og har tre luftkamre, så hele båden ikke punkterer, hvis der kommer hul i den.

Herudover har den sikkerhedsventiler, fortøjningsring samt årelåse og årebøjler, der sikrer, at årene har maksimal bevægelighed uden risiko for, at de falder i vandet. Der er monteret en gribeline omkring båden, så det er muligt at komme op igen, hvis man skulle falde i vandet.

Skrueventilerne gør, at det er nemt at puste gummibåden op og lukke luften ud igen, når den skal tilbage på land. Der medfølger desuden et reparationssæt, så du selv kan lappe den oppustelige gummibåd, hvis der skulle gå hul i den.

Sevylor KK65 Caravelle

sevylor oppustelig gummibåd - komplet sæt

Hvis du leder efter en billig oppustelig gummibåd, som primært egner sig til sjov og hygge på vandet, så bør du overveje KK65 Caravelle fra Sevylor. Det er en simpel oppustelig gummibåd med dobbelte luftkanaler, som gør det nemt at puste den op.

Der medfølger en praktisk bæretaske, så du kan have båden med på farten – og den fylder ikke meget, når den ikke er pustet op. Der er plads til to personer i båden, og den egner sig derfor også til brug af børn. Den maksimale belastning er 165 kilo.

Denne oppustelige gummibåd har sikkerhedsliner hele vejen rundt, og den leveres inklusiv en smart pumpe og årer, så den er lige til at sætte i vandet. Båden er blå og grå, og den kan bruges i både søer og på havet – men husk redningsveste og lad være med at sejle for langt ud.

Opdateret juni 23, 2022 af Oppustelige