Oppustelig cykelhjelm

Har du været en tur i København, har du måske lagt mærke til, at flere af de tusindvis af storbyens cyklister, cykler rundt med en krave på – også om sommeren.

De nye oppustelige Høvding cykelhjelme/cykelkraver har vundet en hurtig og stor succes på markedet for cykelhjelme, på kort tid, og det er der en god grund til. De er ganske enkelt mere praktiske og meget pænere end almindelige cykelhjelme.

Oppustelig cykelhjelm priser

Airbag cykelhjelm – noget for mig?

Hvorvidt det at bruge cykelhjelm er noget for dig, er sådan set ikke et relevant spørgsmål. ALLE bør bruge cykelhjelme. Folk der arbejder på skadestuen ser hvor alvorligt det er, når man falder på cykel og hvor mangel følgeskader det har. Du møder ikke folk der arbejder på skadestue eller med kraniebrud, der ikke bruger cykelhjelm.

Og ligegyldigt hvor dygtig og erfaren en cyklist du er, kan du være ude for en ulykke. Som oftest er der mere end én person involveret og du kan jo ikke styre de andre trafikanters gøren og laden. Så til spørgsmålet om hvorvidt du har brug for en cykelhjelm, er svaret altid JA! (læs statistik omkring cyklister på sikkertrafik.dk)

Hovding oppustelige cykelairbag

Hvorvidt det skal være en Høvding er mere op til fortolkning og eftertanke.

Er du typen der ikke bruger cykelhjelm, fordi du synes det ser dumt ud, så er Høvding fuldstændig oplagt.

Tip: Et andet smart sikkerheds-produkt, der er udviklet og som er oppusteligt er den oppustelige redningsvest.

Er du egentlig lidt ligeglad med hvordan man ser ud med en cykelhjelm, så længe sikkerheden er der, så er det ikke helt sikkert, det er en Høvding du skal gå efter. Dog er Høvding vurderet til at være 8 gange mere sikker end traditionelle cykelhjelme. Så hvis det er sikkerheden der er vigtigst for dig, så er Høvding også et sikkert valg.

oppustelig-cykelhjelm-test-priser

Kommer økonomien først? Ja så er det altså ikke sikkert, at du skal gå efter en Høvding. De er dyrere end traditionelle cykelhjelme. Så hvis det er prisen, der afholder dig fra at bruge cykelhjelm, er det nok ikke en Høvding du ude efter. Dog er det vigtigt at pointere, at sikkerhed IKKE er noget man skal spare på. Så tænk dig om en ekstra gang, og se om der er andre steder du kan spare.

Konklusion på de oppustelige cykelhjelme

Vi er mange der er taknemmelige for, at der er kommet et alternativ til cykelhjelme. Og der er ingen tvivl om, at Høvding kommer til at vende udviklingen med skader efter cykelfald, i en positiv retning. Flere bliver beskyttede end før, eftersom det nu er nemmere at vælge, at køre med oppustelig cykelhjelm. Der er ikke flere dårlige undskyldninger, for ikke at beskytte sit hoved, når man bevæger sig rundt i trafikken – tak til Høvding!

oppustelig-cykelhjelm-hovding

Spørgsmål og svar omkring oppustelig cykelhjelm

Kan oppustelig cykelhjelm genbruges?

Det korte svar er, nej, den kan ikke genbruges. Når den først har været udløst (hvilket forhåbenligt ikke sker ret tit) er det tid til at købe en ny og smide den gamle ud.

Hvad koster en cykel airbag?

Priserne vi har fundet frem til her på siden starter fra 1945 kr, hvor der nogen gange er mulighed for at købe på tilbud og spare noget ekstra. Men som udgangspunkt er det lige under 2000 kr.

Hvad er forskel på høvding 2 og 3?

Det er især desginet der er forskelligt fra 2 og 3 modellerne. Du får ved 3 modellen et smallere og mere moderne design, derudover er der også mulighed for at tilpasse kraven endnu bedre.

Hvordan virker oppustelig cykelhjelm?

Den virker ved at du aktivere / tænder den når den skal bruges og herefter bliver dine bevægelser registreret over 200 gange per sekund, hvilket giver optimal sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude.

Opdateret januar 11, 2024 af Oppustelige