Oppustelig badekar & Alternativet: Sammenklappeligt badekar

Oppustelig og sammenklappeligt badekar

Har du altid drømt om et badekar? Men har du ikke pladsen til at have det stående på badeværelset permanent? Hvorfor så ikke prøve med et oppusteligt badekar?

Vi har fundet frem til nogle forhandlere her:

Det er en fantastisk opfindelse, da det giver enhver med drømme om et badekar muligheden for at få det. Selvom det kan lyde som en meget anderledes oplevelse, er et oppustelig badekar til voksne en meget behagelig og afslappende oplevelse – det holder tæt og med den plads der er i badekarret, skal du bare koncentrere dig om at slappe af – og når du er færdig, kan du pakke den væk igen.

Med et oppustelig badekar kan du slappe af i dit eget bad, også selvom du kun har et badeværelse, hvor der lige akkurat er plads til det. Det kan også være, du er velsignet med en aflukket have eller en altan, hvor du på de varme sommeraftener kan puste den op, fylde den med vand og ellers bare læne dig tilbage.

Med et oppustelig badekar tager det ikke meget mere end nogle få minutter, fra du pakker den ud, til den står klar til brug. Har du lyst til det, kan du endda tage den med på ferie – hvor smart er det ikke lige?

Er der alternativer til et oppustelig badekar?

Som om det ikke var nok, at man kan få et oppustelig badekar, så kan du faktisk også få en endnu mere smart og fleksibel løsning, hvilket er et sammenfoldeligt badekar. Ligesom med det oppustelige kan du ved behov og lyst finde det sammenklappelige badekar frem, stille det der hvor du har lyst og ellers bare fylde det op og glide ned i det dejlige, varme vand.
Et flytbart badekar som et sammenklappeligt badekar jo er, gør det med andre ord muligt for dig at tage et afslappende og luksuriøst bad, når du har brug for det. Hvor end du vil. Du behøver derfor ikke længere lade dig nøjes med det kedelige brusebad.
Pladsen skal du ikke bekymre dig om, da du som sagt kan stille det op, hvor du har lyst. Derudover kan du gemme det i skabet eller under sengen, når det ikke er i brug, da det ingenting fylder, når først det er klappet sammen. Det holder også rigtig godt, da det er fremstillet i plastik. Der går derfor ikke hul på det lige med det samme.

Hvor kan man købe et sammenklappeligt badekar?

Er du ikke stødt på et sammenfoldeligt badekar før? Så er det også fordi, det ikke er en almindelig vare at have på hylderne. Ikke desto mindre er der flere butikker, hvorfra du kan købe et plastik badekar online. Dermed behøver du ikke engang selv gøre dig bekymringer om, hvordan du skal få det med hjem.

Du kan købe det hos:

Coolstuff: Badekar

Er der noget, Coolstuff er kendt for, så er det at have alverdens gadgets på hylderne. Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at du på deres online hylder finder et foldbart badekar til voksne. Prisen er naturligvis lige til at overkomme, ligesom der også er tænkt på, at det skal være behageligt for din nakke: der følger nemlig en nakkestøtte med!

IKEA: Badekar

Hvem elsker ikke IKEA? Hvis ikke har du i hvert fald nu fået en grund til det, da du også her kan købe et sammenfoldeligt badekar blandt udvalget af almindelige badekar. Skal du derfor alligevel have et billigt møbel fra IKEA, kan du passende forkæle dig selv med et fleksibelt og flytbart badekar.

Forkæl dig selv med et foldbart badekar

Et foldbart badekar er uden tvivl ren forkælelse for dig. Det skal der også være plads til engang imellem, og det er jo netop, hvad der er, nu hvor du kan stille det op, der hvor du har plads til eller lyst til at tage et bad. Selvforkælelsen tager med andre ord et godt nøk opad med det smarte sammenklappelige badekar!

Relaterede artikler: Oppustelig spa, oppustelig liggeunderlag, oppustelig SUP board