Oppustelig badekar & Alternativet: Sammenklappeligt badekar

Har du altid drømt om et badekar? Men har du ikke pladsen til at have det stående på badeværelset permanent? Hvorfor så ikke prøve med et oppusteligt badekar?

GRATIS FRAGT
Babymoov Oppusteligt Badekar (1 stk)
Et oppusteligt og rejsevenligt badekar til både nyfødte og større børn. Kan både benyttes inde og ude.
Pris fra 300
GRATIS FRAGT
Watery oppusteligt badekar - Sort
Pris fra 649
GRATIS FRAGT
Watery oppusteligt badekar - Pink
Pris fra 649
GRATIS FRAGT
Watery oppusteligt badekar - Mørkeblå
Pris fra 649
GRATIS FRAGT
Oppusteligt badekar med sæde - Til Baby og Børn
Smart oppusteligt badekar med sæde fra Babymoov. Det oppustelige badekar er perfekt, hvis man har et lille badeværelse, men er også helt perfekt at tage med på ferie. Det er også rigtig godt at bruge som basin om sommeren på altanen eller i haven.  -
Pris fra 300

Det er en fantastisk opfindelse, da det giver enhver med drømme om et badekar muligheden for at få det.

Selvom det kan lyde som en meget anderledes oplevelse, er et oppustelig badekar til voksne en meget behagelig og afslappende oplevelse – det holder tæt og med den plads der er i badekarret, skal du bare koncentrere dig om at slappe af – og når du er færdig, kan du pakke den væk igen.

Vi har fundet frem til nogle oppustelig badekar forhandlere her:

  • Watery.dk: Oppusteligt badekar til voksne
  • Coolstuff.dk : Sammenklappeligt badekar (som på billedet)
  • Loukrudt.dk: Alt i oppustelige badebassiner til baby og børn
  • Helsebixen.dk: Badekar til nyfødte og større børn
  • Kids-world.dk: Oppusteligt badekar til børn
  • Partyking.dk : oppusteligt badekar til voksne

Med et oppustelig badekar kan du slappe af i dit eget bad, også selvom du kun har et badeværelse, hvor der lige akkurat er plads til det. Det kan også være, du er velsignet med en aflukket have eller en altan, hvor du på de varme sommeraftener kan puste den op, fylde den med vand og ellers bare læne dig tilbage.

Med et oppustelig badekar tager det ikke meget mere end nogle få minutter, fra du pakker den ud, til den står klar til brug. Har du lyst til det, kan du endda tage den med på ferie – hvor smart er det ikke lige?

Er der alternativer til et oppustelig badekar?

oppustelig badekar voksne

Som om det ikke var nok, at man kan få et oppustelig badekar, så kan du faktisk også få en endnu mere smart og fleksibel løsning, hvilket er et sammenfoldeligt badekar. Ligesom med det oppustelige kan du ved behov og lyst finde det sammenklappelige badekar frem, stille det der hvor du har lyst og ellers bare fylde det op og glide ned i det dejlige, varme vand.


Et flytbart badekar som et sammenklappeligt badekar jo er, gør det med andre ord muligt for dig at tage et afslappende og luksuriøst bad, når du har brug for det. Hvor end du vil. Du behøver derfor ikke længere lade dig nøjes med det kedelige brusebad.

Pladsen skal du ikke bekymre dig om, da du som sagt kan stille det op, hvor du har lyst. Derudover kan du gemme det i skabet eller under sengen, når det ikke er i brug, da det ingenting fylder, når først det er klappet sammen. Det holder også rigtig godt, da det er fremstillet i plastik. Der går derfor ikke hul på det lige med det samme.

Hvor kan man købe et sammenklappeligt badekar?

Er du ikke stødt på et sammenfoldeligt badekar før? Så er det også fordi, det ikke er en almindelig vare at have på hylderne. Ikke desto mindre er der flere butikker, hvorfra du kan købe et plastik badekar online. Dermed behøver du ikke engang selv gøre dig bekymringer om, hvordan du skal få det med hjem.

Du kan købe det hos:

Coolstuff: Badekar

Er der noget, Coolstuff er kendt for, så er det at have alverdens gadgets på hylderne. Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at du på deres online hylder finder et foldbart badekar til voksne. Prisen er naturligvis lige til at overkomme, ligesom der også er tænkt på, at det skal være behageligt for din nakke: der følger nemlig en nakkestøtte med!

IKEA: Badekar

Hvem elsker ikke IKEA? Hvis ikke har du i hvert fald nu fået en grund til det, da du også her kan købe et sammenfoldeligt badekar blandt udvalget af almindelige badekar. Skal du derfor alligevel have et billigt møbel fra IKEA, kan du passende forkæle dig selv med et fleksibelt og flytbart badekar.

Forkæl dig selv med et foldbart badekar

Et foldbart badekar er uden tvivl ren forkælelse for dig. Det skal der også være plads til engang imellem, og det er jo netop, hvad der er, nu hvor du kan stille det op, der hvor du har plads til eller lyst til at tage et bad. Selvforkælelsen tager med andre ord et godt nøk opad med det smarte sammenklappelige badekar!

Relaterede artiklerOppustelig spaoppustelig liggeunderlagoppustelig SUP board

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange personer kan der være i et oppusteligt badekar?

I de fleste modeller er der plads til 1 voksen eller 2 børn. Hvis man vil have et, hvor der er plads til 2 personer skal man kigge efter et oppusteligt spa i stedet for.

Hvor mange liter vand er der i et oppusteligt badekar?

I den mest populære model som faktiskt ikke er oppusteligt, men i stedet for sammenfoldeligt og lavet i plastik er der omkring 150 liter vand i.

Hvad måler et oppusteligt badekar?

De oppustelige modeller fylder stort set ingen ting når de ikke er pustet op. Når det er oppustet er længden 147 cm og breden ca 80 cm. Ved sammenfoldeligt badekar er målene: 128 cm langt og 63 cm bredt.

Opdateret juni 17, 2022 af Oppustelige