Oppustelig pude

Hvis du skal overnatte udenfor hjemmet, er det praktisk at have en pude med. De fleste ved, hvor svært det kan være at falde i søvn uden en god hovedpude – og sådan en kan være vanskelig at have med på farten, da den fylder meget. En oppustelig pude er løsningen, og herunder finder du en række gode bud på oppustelige puder.

Når du skal overnatte i telt, shelter eller et hvilket som helst andet sted, hvor du selv skal medbringe soveudstyr, er det essentielt, at du har en hovedpude med. En hovedpude fylder dog meget, og det kan derfor være upraktisk at medbringe en på farten.

Relateret produkt: oppustelig seng

Løsningen er en oppustelig pude, som du nemt kan have med dig, da den ikke fylder noget, når den ikke er pustet op. Det giver dig mulighed for at sove godt, uden det skal være på bekostning af den sparsomme plads i rygsækken, cykeltraileren eller den øvrige oppakning.

Der findes mange forskellige oppustelige puder, og du kan blandt andet også få en oppustelig nakkepude, som du både kan bruge som hovedpude og nakkestøtte, når du rejser. Hvis du udelukkende skal bruge din pude til overnatning, er det dog en god idé at vælge en oppustelig pude frem for en oppustelig nakkepude.

3 oppustelige puder som vi anbefaler

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, følger herunder en række gode bud på oppustelige puder, som sikrer dig en komfortabel nattesøvn uden at vælte budgettet. Du kan læse en detaljeret beskrivelse af hver pude, så du får lettere ved at vælge den helt rigtige.

Outwell Conqueror oppustelig pude

Outwell Conqueror oppustelig pude

Conqueror er en oppustelig pude Outwell, som er specialister i outdoor-udstyr – og du kan derfor være sikker på, at denne oppustelige pude er af højeste kvalitet. Den udstyret med en indvendig luftblære, som kan bruges til at justere pudens højde og hårdhed.

Den ene side af puden er forsynet med polynylon, mens den anden består af 100% bomuld. Det giver dig mulighed for selv at vælge den side, som du synes er mest behagelig at anvende, når du skal sove, så du er sikret en optimal nattesøvn.

Denne oppustelige hovedpude har en kompakt størrelse, så du nemt kan have den med på farten, og den egner sig derfor både til camping, shelterture og rejser, hvor du vil være sikret en god og behagelig hovedpude.

Aeros Premium oppustelig nakkepude

Aeros Premium oppustelig nakkepude

Aeros Premium Traveller er en komfortabel og oppustelig nakkepude, som er fremstillet af de helt rigtige materialer. Den vejer ikke mere end 93 gram, hvorfor du nemt kan have den med på farten. Den er tilpas smidig, samtidig med at den giver en optimal støtte til nakken.

Du kan både bruge den oppustelige nakkepude til lange bilture, i toget og på flyet, men den egner sig også til camping eller shelterture, hvor du har behov for en behagelig pude at hvile hovedet på, når du skal sove.

Denne oppustelige nakkepude har en ergonomisk udformning, så du er sikret optimal støtte til nakke og hoved. Den har en blød overside af polyester, som er særdeles behagelig for hovedet. Du kan nemt puste puden op, og det er ligeledes simpelt at justere dens hårdhed.

Sea to Summit Aeros Premium Hovedpude

Sea to Summit Aeros Premium Hovedpude

Sea to Summit er et outdoor-brand, som er kendt for deres uovertrufne kvalitet – og denne oppustelige hovedpude er ikke nogen undtagelse. Her får du en behagelig og komfortabel oppustelig hovedpude med en blød overflade, som sikrer dig en god nattesøvn.

Puden er udstyret med en indvendig oppustelig pose med et lag af syntetisk fyld, som sikrer en høj komfort og forhindrer, at sved og fugt ophober sig. Konturen i puden giver dig en optimal støtte til både nakke og hoved.

Det er nemt at justere den oppustelige pudes hårdhed gennem den patenterede ventil, så du er sikker på, at den matcher dine præferencer. Puden er belagt med blød polyester, den måler 35x26x13 cm i oppustet tilstand og vejer kun 79 gram.

Se også: Oppusteligt juletræ

Opdateret juli 13, 2021 af Oppustelige