Oppustelig sumodragt

Er du klar til udklædningsfesten eller sidste skoledag? Det bliver du i hvert fald med et sjovt oppusteligt sumo-kostume. Sumo kostumet er altid en sikker måde at sikre sig på at festen bliver sjov.

Så sjov at selv hende den sure lærer eller kollega ikke kan undgå at komme med et lille smil. Hvis du vil sikre dig at være festens sjoveste udklædning, så køb denne dragt med din bedste ven eller veninde, og kæmp en rigtig sumobryder kamp.

Sjov oppustelig sumobryder dragt

GRATIS FRAGT
Selv-Oppustelig Sumo Kostume
Pris fra 219
GRATIS FRAGT
Oppustelig Sumobryder
Oppustelig Sumobryder - Oppusteligt kostume$ Hat
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Oppustelig Sumomand Kostume
Oppustelig Sumomand Kostume -Oppustelig Heldragt$Hue
Pris fra 399

Oppustelige sumobryder dragter var forhen normalt kun til voksne, men de kan nu også fås til børn og unge. Det betyder at du nu også kan få de mega sjove somu kostumer til fx:

  • sidste skoledag
  • fastelavn
  • halloween

De seneste år er disse kostumer eksploderet i popularitet, og det er der ikke noget at sige til. De er et hit til enhver udklædningsfest, og er sikker garant for et godt grin og en god fedt. Dette er også et kostume som man kan tage med på festival. Dog skal man være lidt opmærksom på, at man ikke kommer til at rive hul i kostumet. Kostumet har også vist sig at være et rigtig hit til polterarbend fester, hvor man gerne vil have dem til at se ekstra skøre og dumme ud. Kostumet fylder så godt som ingenting, når det ikke er oppustet. Derfor er det nemt at bringe med sig i en taske eller pose. Det er naturligvis kun, hvis man ikke har lyst til at gå rundt nede i byen, udklædt som en stor fjollet sumobryder.

Se også: Kostume med oppustelig hest

Køb af oppustelig sumo kostume

Med et oppusteligt sumobryder dragt bliver pustet op igennem ryggen. Dette sker ved hjælp af en pumpe, eller en anden form for ventilator. Det er en god idé at tjekke om der følger batterier med til blæseren, så man kan forberede dette. Det ville være ærgerligt at ankomme til festen, og ikke være i stand til at blæse sin hylende morsomme somudragt med.

Sumobrydning i virkeligheden

Sumobrydning er en tradionsrig japansk kampsport. Det foregår således at to sumobrydere forsøger at skubbe, presse eller kaste den anden bryder ud af ringen, eller berører den indenvendige bakke med andet end fodsål. At være sumobryder er ofte meget streks, og man skal leve efter de regler som Japans sumo association bestemmer. Derudover skal de ofte leve i samme område, kalet Heya.

Opdateret november 14, 2023 af Oppustelige