Oppustelig ko

Er du inviteret til temafest, og er du i tvivl om, hvad du skal klæde dig ud som? Så er en oppustelig ko et oplagt bud. Du kan få et oppusteligt ko-kostume, som egner sig perfekt til fastelavn eller andre festlige begivenheder, hvor du skal klæde dig ud.

Hvis du skal til temafest, fastelavn eller en anden form for udklædningsfest, kan det være svært at finde på gode idéer til festlige udklædninger, som du kan iføre dig. Der findes dog heldigvis en lang række andre sjove kostumer, som ikke koster alverden og med garanti vil vække glæde.

En oppustelig ko er et af dem – her har du mulighed for at iføre dig et ko-kostume, som efterfølgende pustes op, og du har nu en sjov og anderledes udklædning, som helt sikkert vil vække forundrede blikke hos de øvrige festdeltagere.

GRATIS FRAGT
Sjov Ko Kostume
Sjov Ko Kostume - Heldragt$Hovedbeklædning
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Carry Me Ko Kostume
Carry Me Ko Kostume - Underdel
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Oppustelig Ko Børnekostume
Oppustelig Ko Børnekostume -Oppustelig Dragt$Ventilator$Batteriæske
Pris fra 299

Du kan også vælge at iføre dig det oppustelige ko-kostume, når du skal afholde børnefødselsdag eller andre begivenheder. Børnene vil helt sikkert synes, det er sjovt, hvis en voksen har et oppusteligt ko-kostume på.

Det er udelukkende fantasien, der sætter grænserne for, hvilke begivenheder du kan tage til iført dit oppustelige ko-kostume. Det er dog alligevel primært begivenheder, som gerne må være lidt sjove og anderledes, kostumet egner sig bedst til.

Hvis du har besluttet dig for at købe et oppusteligt ko-kostume, men er i tvivl om, hvilket du skal vælge, så er der ingen grund til at fortvivle. Herunder finder du en række oppustelige ko-kostumer, som du kan købe – og det bedste er, at de ikke vælter budgettet.

Se også: Oppusteligt heste-kostume

Oppustelig Ko Kostume fra Temashop

Dette oppustelige ko-kostume fra Temashop egner sig perfekt til fastelavn, sidste skoledag eller andre festlige begivenheder, hvor dresscoden er et kostume eller en anden form for udklædning. Kostumet er både nemt at få på, sjovt og vil helt sikkert vække glæde.

Her er tale om en one piece-dragt, som du blot skal iføre dig, hvorefter den selv puster sig op. Da der er tale om automatisk oppustning, bruger kostumet batterier. Når dragten er pustet op, kan den holde i omkring 7 timer.

Prisen for denne oppustelige ko er omkring 350 kr., og der er tale om en one-size model. Derfor egner den sig heller ikke til mindre børn, da den er beregnet til voksne. Den oppustelige ko er fremstillet af PVC-plast, som er et holdbart materiale, så du ikke risikerer, at der går hul på det.

Opdateret april 9, 2023 af Oppustelige