Oppustelig hest

En oppustelig hest er det perfekte kostume, når du skal til temafest. Den er både sjov og anderledes, og så vil du med garanti få opmærksomhed fra de øvrige gæster til festen. Herunder får du en række bud på oppustelige heste, som med garanti vil få forbipasserende til at vende hovedet.

Er du inviteret til temafest, men er i tvivl om, hvad du skal klæde dig ud som? Så er en oppustelige hest den helt rigtige løsning. Med en oppustelig hest kan du klæde dig ud som cowboy, der ridder mod måneskinnet på din oppustelige hest.

Du hopper blot i dragten og tænder blæseren, hvorefter du har en oppustelig hest, som er klar til en ridetur. Det er et sjovt og anderledes kostume, som med garanti vil vække begejstring hos de andre gæster til festen.

Køb online:

GRATIS FRAGT
Lexibook - Oppustelig Hoppe Plyshest
Pris fra 269
GRATIS FRAGT
Oppustelig Cowboy Kostume
Oppustelig Cowboy Kostume - Oppustelig Underdel$Hat
Pris fra 449

Den er det oplagte valg, hvis temafesten foregår i det vilde vesten, eller hvis du blot er inviteret til en udklædningsfest, hvor der ikke er et tema. Den oppustelige hest vil med garanti gøre de andre gæster misundelige – og temafesten en tand sjovere.

Se også: oppustelig sumo dragt

Du kan med fordel bruge den oppustelige hest, når der er sidste skoledag, karneval eller lignende. Den fungerer ved, at du tager underdelen på, hvorefter alle åbninger strammes og blæseren tændes, så den oppustelige hest holder sin facon.

Det er en nem udklædning, som ikke kræver de store forberedelser. Har du i forvejen en skovmandsskjorte og et par cowboybukser, mangler du blot cowboy-hatten, før du ligner en ægte cowboy fra det vilde vesten.

Herunder kan du se en række bud på oppustelige heste, som egner sig perfekt til din næste temafest. Der findes mange forskellige modeller, og det handler om at vælge en, som matcher dit outfit og din kropsstørrelse – og du kan også få oppustelige heste til børn.

Se flere oppustelige kostumer og dragter her

Oppustelige heste-kostumer

Cowboy på Oppustelig Hest Kostume

Denne oppustelige hest er et fremragende kostume, hvis du virkelig vil skille dig ud til temafesten. Du træder blot ned i underdelen, hvorefter den pustes op, og du ligner du en vaskeægte cowboy fra Texas.

Den oppustelige hest er i brune nuancer og har både hove, hale, mule, ører og øjne – præcis som en ægte hest. Når du har kostumet på, fungerer dine ben som hestens bagben, så det ligner, at du rider på hesten, mens den stejler.

Det ser sejt ud, og det eneste, du selv skal sørge for, er at investere i en passende skjorte og en cowboyhat. Med dette kostume vil du med garanti få opmærksomhed, når du ankommer til temafesten.

Cowbow på grå oppustelig hest – kostume

Hvis du skal være en cowboy til din næste temafest, kan du med fordel investere i dette kostume. Her får du mulighed for at komme alle i forkøbet på din egen hest. Du hopper blot i dragten og tænder blæseren, hvorefter du har en oppustelig hest.

Den oppustelige hest vil med garanti skabe glæde og begejstring, uanset hvor du kommer ridende. Den egner sig både til temafester, karneval, polterabender, sidste skoledag og alle andre begivenheder, hvor det gerne må være lidt festligt.

Kostumet er fremstillet af 100% polyester, og det egner sig til voksne. Du bør derfor ikke investere i denne oppustelige hest, hvis du er på udkig efter et kostume, som egner sig til et barn. Her bør du i stedet gå efter en mindre model.

Opdateret april 9, 2023 af Oppustelige