Oppustelig guitar

Med en oppustelig guitar kan du forvandle dig til en vaskeægte rockstjerne i løbet af ingen tid. Det kræver blot, at du finder en oppustelig guitar, som matcher dig og din stil. Du kan bruge den oppustelige guitar til børnefødselsdage, fastelavn, temafester og alle andre begivenheder, der gerne må være lidt festlige.

Hvis du er tør for idéer til, hvad du skal klæde dig ud som, kan du med fordel overveje at investere i en oppustelig guitar, så du kan klæde dig ud som en rockstjerne. Det er et billigt kostume, og du bestemmer selv, hvor meget du vil gøre ud af det.

Du kan eksempelvis tage en lædervest og cowboybukser på og sminke dig i ansigtet, hvis du vil være Gene Simmons fra Kiss. Du kan også tage en paryk på, medmindre du har langt hår, iføre dig en skovmandsskjorte og et par hullede cowboybukser, hvorefter du er Kurt Cobain.

Køb online:

GRATIS FRAGT
Funky Guitar
Funky Guitar - Oppustelig Guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Groovy Guitar
Groovy Guitar - Oppustelig Guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Luftguitar
Luftguitar - Oppustelig Guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig Guitar Pink
Oppustelig Guitar Pink - Oppustelig Guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig Guitar Zebra
Oppustelig Guitar Zebra - Oppustelig Guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig Rock Guitar Zebrapink
Oppustelig Rock Guitar Zebrapink - Oppustelig Guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig rock guitar, skeleton
Oppustelig rock guitar, skeleton - Oppustelig guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig Rock Guitar Tiger
Oppustelig Rock Guitar Tiger - Oppustelig Guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig rock guitar, flammer
Oppustelig rock guitar, flammer - Oppustelig guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig Rock Guitar Zebra
Oppustelig Rock Guitar Zebra - Oppustelig guitar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Dansende Blomst Kostume
Dansende Blomst Kostume - Hoveddel$Briller$Oppustelig Guitar
Pris fra 169

Det er kun fantasien, der sætter grænserne – og du kan også nøjes med bare at medbringe din oppustelige guitar, hvis du vil spare lidt. Det er ikke alle rockstjerner, der gør et stort nummer ud af dem selv, omend langt de fleste kan lide at pynte sig en smule.

Herunder finder du en række bud på oppustelige guitarer, som du med fordel kan investere i, hvis du mangler et kostume til udklædningsfesten – eller bare vil overraske dine børn med en sjov gave, som helt sikkert vil bringe glæde.

Oppustelig rock guitar, pink zebra

Denne oppustelige guitar har et lyserødt zebra-motiv, hvorfor den egner sig til dig, der vil skeje lidt mere ud end normalt. Hvis du klæder dig ud som en flamboyant og excentrisk rockstjerne, er denne oppustelige guitar det helt oplagte valg.

Den er fremstillet af PVC-plast, og du puster den op med munden. Den egner sig til både børn og voksne, og den har en lille størrelse, så den er nem at have med på farten. Den fylder ikke meget, når den ikke er pustet op, hvorfor du kan vente med at fylde den med luft, til du ankommer til festen.

Oppustelig rock guitar, flammer

Denne oppustelige guitar egner sig til dig, der vil ligne en vaskeægte rockstjerne. Den er ikke for sarte sjæle, da den har flammer op ad siden – perfekt, hvis du planlægger at fyre en metal-solo af til tonerne af Black Sabbath, Judas Priest eller lignende.

Modellen er udformet som en klassisk el-guitar, og den har en stor størrelse, som passer til voksne. Det betyder imidlertid ikke, at børn ikke også kan fyre et par luft-soloer af på den, omend en mindre model ville være mere passende.

Oppustelig ukulele

Skal du til udklædningsfest, hvor temaet er sommer, er denne oppustelige ukulele det oplagte valg. Tag et hula-skørte på og tag denne oppustelige guitar med til festen, så vil du opleve, at stemningen straks ryger i top.

Denne oppustelige ukulele oser af sommer og lækre toner, og den koster tilmed ikke mere end 39 kroner. Den er en lille størrelse, hvorfor den kan bruges af både børn og voksne. Motivet er af farverige blomster, som med garanti vil få sommerstemningen til at stige.

Opdateret april 9, 2023 af Oppustelige