Oppusteligt juletræ

Et oppusteligt juletræ er den perfekte løsning, hvis du vil have lidt julestemning uden det besvær, et rigtigt juletræ medfører. Samtidig er et oppusteligt juletræ perfekt, hvis du vil holde en lidt anderledes temafest om sommeren.

Det behøver hverken at svine eller være besværligt at anskaffe sig et juletræ. Med et oppusteligt juletræ får du hyggelig julestemning, selvom du ikke har fået fat i et rigtigt juletræ – også selvom det oppustelige juletræ ikke er det samme som et ægte.

Det ægte juletræ er smukt og fornemt, men det er ikke altid, du har mulighed for at anskaffe dig et, og det kræver både store mængder vand og rengøring. Du er samtidig nødsaget til at købe et juletræ hvert år, hvilket kan virke en anelse dumt, når der er andre muligheder.

Et oppusteligt juletræ kan derfor være en fornuftig alternativ løsning, der samtidig er mere prisvenlig end et ægte juletræ. Med et oppusteligt juletræ får du, som navnet antyder, et juletræ, som skal pustes op.

Køb online:

GRATIS FRAGT
Oppustelig Julepynt - Buer
Byd dine julegæster velkommen på bedste vis med en oppustelig julepynt, der forestiller en bue i julestemning! Julemanden og hans snemand har forberedt en flot stribet bue, der indrammer entréen på en smuk måde. Kan du se, hvor stolte de er!
Pris fra 1.499
GRATIS FRAGT
Oppustelig LED-juletræ 190 cm. - Jul og vinter > Dekorationsbelysning udendørs - SIA - Spotshop
Oppustelig LED-juletræ 190 cm. Skab en iøjnefaldende, fantasifuld og hyggelig julestemning for børn og barnlige sjæle, med dette store og farvestrålende oppustelige LED-juletræ. Juletræet er 190 cm. højt, og oppustes ved hjælp af en elektrisk drevet minib
Pris fra 579
GRATIS FRAGT
Stort Oppusteligt Juletræ
Stort Oppusteligt Juletræ - Oppusteligt Juletræ
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10
Oppustelig Juletræ 31x43 cm
Mangler du et ekstra juletræ? så led ikke længere med dette oppustelige juletræ! Perfekt til at sprede julestemning.
Pris fra 19

Du kan vælge mellem flere forskellige varianter, så du får netop det juletræ, der passer ind i dit hjem. Du har tilmed mulighed for at pynte det oppustelige juletræ præcis på samme måde, som det er tilfældet med et ægte træ.

Det giver dig således mulighed for at bevare traditionen med at pynte juletræet sammen med familien op mod den søde juletid. Selvom det ikke er det samme, får du stadig den rigtige julestemning, og træet kan genbruges fra år til år.

Du kan enten vælge at placere dit oppustelige juletræ på gulvet eller hænge det i loftet, så I kan danse rundt om det. Det er ligeledes praktisk med et oppusteligt juletræ, hvis du har et familiemedlem, som ikke kan tåle gran.

Det samme gør sig gældende, hvis du ikke gider bruge tid, energi og penge på at købe et ægte juletræ hvert år. Der findes mange forskellige former for oppustelige juletræer, og det kan også være praktisk, hvis du skal holde jul på en ferie.

Her kan du blot pakke det oppustelige juletræ i din kuffert, hvorefter det kan pustes op, når der er behov for det. I behøver derfor ikke at undvære julestemningen, blot fordi I afholder jul under varmere himmelstrøg.

Stort oppusteligt juletræ fra Temashop

Dette store oppustelige juletræ er fremragende, hvis du ønsker et nemt og billigt juletræ, som kan genbruges hvert år – uden det medfører hverken gran på gulvet eller andet besvær. Juletræet er 183 centimeter højt, og det egner sig både til brug indenfor og udenfor.

Der medfølger en praktisk manual, som du bør læse, før du sætter det op. Her får du gode råd til, hvordan du puster det op og benytter juletræet. Juletræet består af 100% polyester, og du må ikke vaske det, da det kan ødelægge materialet.

Det oppustelige juletræ sikrer en spektakulær jul, som er mere end bare lysestager og julegaver. Du kan eventuelt sætte juletræet ud på græsplænen, hvor det vil skabe julestemning i hele nabolaget.

Juletræet har en luftventil med tilhørende ledning, som kobles til en stikkontakt, hvorefter du kan være sikker på, at det holder formen gennem hele juletiden. Det oppustelige juletræ har desuden LED-pærer, som sikrer, at juletræet lyses op.

Dette oppustelige juletræ er samtidig en praktisk løsning, hvis I skal holde jul under varme himmelstrøg, hvor der ikke er mulighed for at købe eller medbringe et juletræ. Med et oppustelige juletræ bevarer i den hyggelige julestemning, selvom I ikke befinder jer i Danmark.

Se også: Oppustelige fodboldbane

Opdateret april 9, 2023 af Oppustelige