Oppusteligt badedyr

Et oppusteligt badedyr er essentielt, når familiens yngste medlemmer skal på stranden eller i poolen. Der findes også større oppustelige badedyr, som egner sig til voksne. Du kan få mange forskellige modeller, og her på siden finder du en række bud på oppustelige badedyr, som med garanti vil gøre badeturen sjovere.

Når ungerne skal med i poolen eller til stranden, er det obligatorisk, at de ledsages af et oppusteligt badedyr. Det er dog ikke kun familiens yngste medlemmer, der kan nyde godt af badedyr – de findes også i større modeller, som egner sig til voksne.

Flamingoerne har du måske set på Instagram og andre steder, hvor sommerens udfoldelser skal dokumenteres. Dette er blandt de mest populære oppustelige badedyr lige nu, og de fås i forskellige prisklasser, hvorfor du med garanti kan finde en, som matcher dit budget.

Se også: Oppustelige vandrutchebaner til haven

Oppusteligt badedyr oversigten

Oppustelige badedyr til voksne er typisk beregnet til at ligge og flyde rundt i poolen eller ved stranden, mens familiens yngste medlemmer har helt andre præferencer. Her er det vigtigt, at det oppustelige badedyr egner sig til leg og sjov – og ikke bare at dase i solen.

Oppustelig flamingo

oppustelig flamingo

Har du planer om at forevige sommeren i dit Instagram-feed? Så er du nødt til at købe en oppustelig flamingo, hvis du vil være med på noderne. Når du scroller ned gennem dine venner og bekendtes feriebilleder, vil du med garanti støde på flere billeder af det famøse badedyr.

En oppustelig flamingo til voksne er et badedyr, som i princippet fungerer som en badering. Den eneste forskel er, at baderingen er lyserød og ligner en flamingo – og så er den et musthave ved poolen eller på stranden, når sommeren rammer landet.

Det oppustelige badedyrs overflade er rundt, så du både kan sidde på og ligge i den. Du kan holde fast i det oppustelige badedyrs håndtag på siderne, så du er sikker på, at du ikke ryger i vandet, imens du ligger og slikker sol. Den fås også i en børneudgave.

Oppustelig Krokodille – Krokodillen Kiki

oppustelig krokodille

Dette oppustelige badedyr har form som en farlig krokodille, hvorfor den med garanti vil være et hit blandt familiens yngste vovehalse. Med denne farlige (og sjove) krokodille, bliver stranden forvandlet til et farvand, hvor kun de sejeste overlever.

Du kan bruge dette oppustelige badedyr på både stranden, i poolen og i søen. Den er udstyret med håndtag, så det er nemt at holde fast. Det sikrer, at barnet ikke mister balancen og ryger i vandet, da håndtaget øger stabiliteten.

Krokodillen måler 168 cm x 89 cm x 30 cm, og den har en praktisk sikkerhedsventil, så luften ikke pludselig ryger ud af den, mens den er i brug. Det anbefales, at det udelukkende er børn, som er fyldt 3 år, der bruger den.

Se også: oppustelig enhjørning

Oppustelig Minibåd i 3 forskellige design

Oppustelig Minibåd i 3 forskellige design

Er der noget sjovere end at sejle rundt på egen hånd? I hvert fald ikke, hvis det er i disse oppustelige badedyr, der er udformet som minibåde. De gør tiden i vandet langt sjovere, og de fås i forskellige designs – en sød fisk, et rødt fly og en sej speedbåd.

De oppustelige badedyr er perfekte til en tur i vandet, uanset om I bader i en sø, på stranden eller i poolen. Minibådene har forskellige mål, så du skal angive i kommentarfeltet, hvilken model du ønsker, hvis du vil være sikker på, at du får den rigtige model.

Relateret artikel: Oppustelig gummibåd

Bestway Sunny Lounge Oppustelig Badeplatform

Bestway Sunny Lounge Oppustelig Badeplatform

Hvis du er typen, der elsker at ligge og dase i vandkanten, så bør du overveje denne oppustelige badeplatform. Her får du ikke bare et oppusteligt badedyr, men en hel lounge, hvor alle vennerne kan samles til en skøn dag ved stranden eller i poolen.

Denne oppustelige badeplatform har en stabil og holdbar konstruktion, som gør det nemt at komme op til flåden, efter man har taget en kølig dukkert i vandet. Når først, man er oppe, har man næppe lyst til at forlade den komfortable oase igen.

Der er plads til fem personer, og badeplatformen er overdækket med et solsejl, som sikrer optimal solbeskyttelse. Der er fem kopholder på platformen, så alle passagerer har mulighed for at have en forfriskende drink ved hånden.

Opdateret april 22, 2022 af Oppustelige