Oppustelig vandrutchebane

En oppustelig vandrutchebane er sjov for familiens yngste medlemmer. Der er mange timers leg i en oppustelig vandrutchebane, så underholdningen er sikret i sommervarmen. Herunder kan du se en række forskellige oppustelige vandrutchebaner, som egner sig til brug i haven, når vejret tillader det.

Det er vigtigt, at man kan køle ned, når de høje temperaturer skaber sommerstemning i landet – og her er en oppustelig vandrutchebane en gadget, som helt sikkert vil gøre børnene ellevilde. Du kan få mange forskellige modeller, og nogle er mere holdbare end andre.

Uanset, hvilken model du vælger, er du sikker på, at den vil blive brugt flittigt henover sommeren. Du kan med fordel investere i en model af høj kvalitet, som dog koster en smule mere. Til gengæld kan den bruges igen år efter år, og den fylder ikke meget, når den ikke er pustet op.

Relateret: Oppusteligt badedyr & oppustelig pool

3 af de bedste oppustelig vandrutchebaner

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, bør du læse med herunder. Her finder du tre forskellige oppustelige vandrutchebaner, som egner sig til forskellige behov. Du finder både en billig model, som egner sig til poolen, og en model, som i princippet er en oppustelig vandpark.

Bestway Splash Water Zone

Bestway Splash Water Zone Oppustelig vandrutchebane

Hvis du virkelig vil glæde familiens yngste medlemmer, bør du overveje Bestway Splash Water Zone, som ikke bare er en oppustelig rutchebane men en hel vandpark. Her får du både en hoppeborg, pool og oppustelig vandrutchebane i ét.

Denne oppustelige vandpark er det oplagte valg, hvis du ønsker at give børnene en uforglemmelig sommer, hvor de kan plaske, hoppe og glide ned i det kølige vand. Modellen egner sig til børn i alderen mellem 5-10 år, og den er nem at montere.

Der medfølger en vandslange, som kobles til haveslangen for at forsyne både pool og den oppustelige vandrutchebane med vand. Det hele er klaret i løbet af ganske kort tid, hvorefter børnene har deres helt egen vandpark i haven, som med garanti vil være i brug, så længe temperaturen tillader det.

Intex Kool Splash

Intex Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane

Hvis du allerede har en pool og er på udkig efter en oppustelig vandrutchebane, som børnene kan lege på, bør du overveje Intex Kool Splash. Her får du en oppustelig vandrutchebane, som du kan montere direkte på din pool, hvorefter der er garanti for mange timers sjov og leg.

En oppustelig vandrutchebane til poolen er et hit blandt børnene, og så har den en klar fordel – den er langt billigere end at købe en oppustelig vandrutchebane med integreret pool. Du sparer derfor penge, selvom du ikke er nødt til at gå ned på sjov og ballade.

Dette er en luksusmodel, som du kan koble direkte på din vandslange. Du placerer efterfølgende mundstykket på vandrutchebanen, så det er nemt at glide ned ad den i den forfriskende pool.

På bagsiden af den oppustelige vandrutchebane er der monteret solide håndtag og indbyggede trappetrin, så det er nemt at klatre op til toppen. Den er desuden konstrueret med oppustelige støtter, så børnene ikke ryger udover kanten.

Happy Hop Water Slide m. pool

Happy Hop Water Slide m. pool Oppustelig vandrutchebane

Denne oppustelige vandrutchebane har en integreret pool, som børnene med garanti vil elske at plaske rundt i, når sommeren står på sit højeste. Der medfølger desuden en sjov vandkanon, så børnene kan få gang i en ordentlig vandkamp.

Den oppustelige vandrutchebane er godkendt til tre personer ad gangen, og den maksimale belastning er 200 kilo. Vandrutchebanen er inklusiv 220-230V-blæser, som skal køre konstant, imens den er i brug, så den holder formen.

Der er en praktisk trappe op til vandrutchebanen, som er både sikker og stabil. Modellen er desuden udstyret med udslusningshuller, som sikrer at lufttrykket hele tiden er reguleres, så det befinder sig på det anbefalede niveau.

Se også: Oppustelige enhjørninge

Opdateret april 22, 2022 af Oppustelige