Oppustelig selepude

En oppustelig selepude er en pude, som du kan bruge i bilen, når du trænger til en mere behagelig siddeposition. Den oppustelige selepude er primært henvendt børn, omend du også kan få modeller, som egner sig til voksne. Herunder finder du en række bud på oppustelige selepuder med forskellige motiver.

Hvis du ønsker at sidde bedre i bilen, kan du med fordel investere i en oppustelig selepude. Der findes mange forskellige modeller, men de henvender sig primært til børn, som har behov for ekstra komfort på længere køreture.

Relateret produkter: oppustelig stol og oppustelig pude

Det er dog ikke udelukkende i bilen, at den oppustelige selepude kan tilføje ekstra komfort. Du kan også bruge den til sædeforhøjelse i biografen eller på restauranter. Den oppustelige selepude er dog fremstillet med det formål, at du skal bruge den i bilen.

Puden er perfekt til skoleudflugter, taxakørsel i ferierne, på bagsædet i bedsteforældrenes bil eller på længere bilferier, hvor der er behov for god komfort, hvis turen skal være til at holde ud for familiens yngste medlemmer.

2 gode bud på oppustelig selepude

Du kan nemt fylde den oppustelige selepude med luft ved at bruge munden. Den er klar til brug i løbet af ganske kort tid, da det ikke tager mere end et par minutter at fylde den med luft. Der medfølger desuden et instruktionshæfte til de fleste oppustelige selepuder, så du kan se, hvordan selepuden monteres og tages i brug efterfølgende.

BubbleBum – Sort

BubbeBum er navnet på en række oppustelige selepuder i forskellige designs. Denne model er sort, og den er nem at have med på farten i en taske, da den ikke fylder ret meget, før den bliver fyldt med luft. Den kompakte størrelse betyder, at der er plads til tre puder på bagsædet af de fleste biler.

BubbleBum er desuden den eneste omkostningseffektive og oppustelige selepude til børn mellem 4 og 11 år. I princippet er der tale om et sæde, som kan oppustes, så barnet sidder behageligt på bilture eller andre steder, hvor der godt må være lidt ekstra komfort.

Denne oppustelige selepude er fremstillet i et let og kompakt design, som betyder, at den nemt kan foldes sammen, så barnet kan have den med i skoletasken, sportsposen eller bare i hånden, hvis der er behov for det.

Sædet har en optimal størrelse (H:13 x W:34 x L:32 cm) til at have med på farten, og det vejer ikke mere end et halvt kilo. Det egner sig primært til børn, som vejer mellem 5 og 36 kilo og har en maksimal højde på 135 centimeter.

BubbleBum – Union Jack

Denne model har nogenlunde de samme specifikationer som ovenstående model, da den kommer fra samme producent. Derfor er det primært motivet på den oppustelige selepude, der er anderledes end den ovenstående model.

BubbleBum – Union Jack har, som navnet antyder, et motiv, der forestiller Storbritanniens flag, som hedder Union Jack. Denne oppustelige selepude kan nemt pustes op med munden, hvorefter den er klar til brug indenfor ganske få minutter.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger den, skal du ikke være urolig. Der er ingen grund til bekymring, da der medfølger et udførligt instruktionshæfte, som viser, hvordan du bruger og monterer puden, så den er behagelig at sidde på for familiens yngste medlemmer.

Du kan tømme selepuden helt for luft, og den fylder ikke særligt meget, når der ikke er luft i den. Den er godkendt i henhold til ECE-regulativ R44/04, som betyder, at den er godkendt til brug af børn i køretøjer. Vær dog opmærksom på, at du kun må bruge den sammen med en 3-punkts voksensele.

Opdateret juni 24, 2021 af Oppustelige