Oppustelig pool

Når solen står højt på himlen, og den danske sommer viser sig fra sin bedste side, er en oppustelig pool eller et oppusteligt badebassin en obligatorisk genstand i haven. Herunder finder du en række bud på oppustelige pools, som børnene med garanti vil elske.

Er der noget bedre end at kunne tage en kølig dukkert i sommervarmen? Hvis man spørger familiens yngste medlemmer, er der ingen tvivl – en oppustelig pool er helt essentiel om sommeren, når solen står højt på himlen og bager ned over det danske land.

Med en oppustelig pool eller et oppusteligt badebassin er der mulighed for at tage en dukkert, uden man først skal pakke håndklæder, badetøj, solcreme og kølige forfriskninger. I stedet spæner man ud i haven og hopper på hovedet i den oppustelige pool.

Relateret produkter: oppustelig spa & oppusteligt badekar

De fleste børn vil elske et oppustelige badebassin, når sveden pibler frem på panden. Der findes mange forskellige oppustelige bassiner, og du kan både få helt store pools, som hele familien kan bruge, eller mindre oppustelige badebassiner, som egner sig til de yngste.

Oppustelig pool og oppustelige badebassiner

Herunder finder du en række bud på oppustelige badebassiner og pools, som du kan have i haven til stor glæde for hele familien – og særligt børnene, som med garanti vil prøve den, så snart den er pustet op og fyldt med vand.

Tropisk børnepool

Hvis du leder efter en lille og nem oppustelig pool, som egner sig til børnene, så bør du overveje denne model. Den oppustelige børnepool består af tre ringe med tropisk motiv, som pustes op separat. Det betyder, at luften ikke går ud af hele poolen, hvis der skulle gå hul på den.

Dette oppustelige badebassin måler 170 centimeter i diameter og har en højde på 53 centimeter. Den maksimale vandkapacitet er på omkring 700 liter, hvorfor det tager et stykke tid at fylde den op med vand – til gengæld er den hurtig og nem at puste op.

Der medfølger et kraftigt reparationskit, så du nemt kan lappe den oppustelige pool, hvis der går hul på den. Hvis du vil være sikker på, at vandet bliver holdt fri for bakterier, er det en god at tilkøbe KiddyPool, som holder vandet rent i helt op til to uger.

Steel Pro Pool

I modsætning til det forrige oppustelige badebassin, får du her en model, som egner sig til hele familien. Består husstandens medlemmer af vandhunde, der bare ikke kan få nok af at plaske rundt i poolen i sommervarmen, er dette derfor det oplagte valg.

Her får du en pool på næsten 4 meter i diameter og har en højde på 84 centimeter, hvorfor der er rigeligt med plads til både børn og voksne. Det er samtidig en prisvenlig pool med en stærk stålramme, så den kan holde i mange sæsoner fremadrettet.

Selve basisdugen er fremstillet af et kraftigt DuraPlus-materiale, som består af tre lag, hvorfor den er særdeles modstandsdygtig, selvom der er mange mennesker i poolen på samme tid. Monteringen kræver ingen former for værktøj, hvorfor I kan komme i vandet, så snart den er fyldt.

Fast Set Pool Paradis Palme

Fast Set Pool Paradis er en oppustelig pool, som kan rumme helt op til 12.362 liter vand, hvorfor du roligt kan invitere både venner og familie på en dukkert i haven. Poolen måler 457 centimeter i diameter og har en højde på hele 107 centimeter.

Den oppustelige pool er utroligt nem at sætte op, da det eneste, det kræver, er en plan overflade, hvor der ikke er sten eller andre ujævnheder, som kan forvolde skade på poolen. Den øverste ring pustes op med en pumpe i løbet af kort tid.

Selve bassindugen er produceret af Tritec-materiale bestående af tre lag, hvorfor det er utroligt modstandsdygtig. Der medfølger en praktisk filterpumpe, som skal tilsuttes en almindelig 230v-stikkontakt, så du slipper for, at vandet i den oppustelige pool bliver snavset.

Se også: Oppustelig fodboldbane

Opdateret april 21, 2023 af Oppustelige