Oppustelig målskive

En oppustelig målskive er et sjovt indslag til enhver fest, hvor der er brug for nogle sjove aktiviteter til at fordrive tiden med, når der ikke bliver serveret mad. En oppustelig målskive kan bruges af både børn og voksne, og det bedste er, at den ikke fylder noget, når den ikke er pustet op.

Når du holder fest, er det vigtigt, at der er noget at bruge tiden på i de ledige stunder, hvor der ikke serveres mad. Det kan hurtigt ende med at blive en kedelig fest, hvis der ikke er nogle spændende og sjove aktiviteter at give sig til.

Det gælder især for de yngste deltagere, som med garanti vil begynde at kede sig, hvis der ikke er mulighed for at lege eller konkurrere. Der findes mange forskellige måder at fordrive tiden på, og en oppustelig målskive er et oplagt valg.

Du kan naturligvis også arrangere en rundboldturnering eller lignende, men det kræver, at der er flere deltagere, hvorfor det hurtigt kan ende med et uoverskueligt projekt. En oppustelig målskive er langt nemmere at sætte op, og det kræver ikke mere end to spillere.

Køb online:

GRATIS FRAGT
NERF Nerf Elite Transportabel Målskive
Nerf handler om at skyde til måls. Udfordr dine venner, ram målet og scor point med Nerf Elite Portable Practice Target. Den bærbare skydeskive har et håndtag, så du nemt kan tage den med og hænge den op, uanset hvor du er! Den har et net, der fanger alle
Pris fra 140
GRATIS FRAGT
NERF Nerf Elite Svævende Målskive
Nerf handler om at skyde til måls. Øv dig alene eller udfordr dine venner med Nerf Elite Hovering Target. Tænd for målet og se de 4 kugler flyde på de ventilatorskabte luftstråler. Knapper til individuel justering af luftstrålerne gør det muligt at juster
Pris fra 240
GRATIS FRAGT
NERF Robo Blaster
Nu kan du for første gang nogensinde opleve interaktive målskiver, som slår igen. Den roterende sprinkler har interaktive målskiver, som skyder med vand, når de bliver ramt. Der er to måder at lege med blasteren på. Enten med eller imod. Robo blasteren dr
Pris fra 309
GRATIS FRAGT
NERF Digital flip målskive
Øv dit skud, og ram plet med Nerf Digital Flip Target! Målet består af 5 skydeskiver, som vender når du rammer plet! Når alle skydeskiverne er i indersiden af cirklen har du gennemført udfordringen! Øv alene eller med dine venner.Indhold: 1 x Nerf Digital
Pris fra 194
GRATIS FRAGT
NERF Digital multi skive
Grib din yndlings Nerf-blaster og gør dig klar til det næste level indefor Nerf måløvelse med Digital Multi Target, en ekslusiv målskive! Digital Multi Target vil automatisk nulstille målskiverne, efter du har ramt dem alle, hvilket giver uendelige muligh
Pris fra 179
GRATIS FRAGT
NERF ELITE Skyd og Scor digital Målskive
Nerf handler om at skyde til måls. Øv dig alene eller udfordr dine venner. Ram skydeskiven og scor point med Nerf Elite Strike og Score Digital Target. Placer skydeskiven på stativet eller hæng den op på væggen.Den digitale skydeskive har 3 forskellige in
Pris fra 189
GRATIS FRAGT
Kapsel Målskive Drukspil
Kapsel Målskive Drukspil -Målskive
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Knivkaster Kostume
Knivkaster Kostume -Bluse$Målskive M. Seler$Velcroknive
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Knivkaster Kostume
Knivkaster Kostume -Bluse$Målskive M. Seler$Velcroknive
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Knivkaster Kostume
Knivkaster Kostume -Bluse$Målskive M. Seler$Velcroknive
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Målskive Vægur
Målskive Vægur -Vægur
Pris fra 199

Se også: Oppustelig fodboldbane

Samtidig har en oppustelig målskive den fordel, at den ikke fylder noget, når der ikke er luft i den. Det er derfor nemt at pakke den sammen, så den optager minimalt plads, medmindre den er i brug – og det gør den utroligt nem at opbevare.

Oversigt over oppustelige målskiver

En af de klare fordele ved en oppustelig målskive er, at prisen er ganske fornuftig, hvorfor du ikke sprænger budgettet ved at investere i én. Hvis du er i tvivl om, hvilken oppustelig målskive du skal investere i, følger herunder en række gode bud.

X-Shot oppustelig målskive

Med denne oppustelige målskive fra X-Shot er underholdningen sikret, uanset om målskiven skal bruges i hjemmet, til børnefødselsdagen eller til sommerfesten. Den store oppustelige målskive er lavet af kraftigt plast, så den ikke går i stykker, selvom den står udenfor.

Du kan sågar bruge den oppustelige målskive om vinteren, da den egner sig perfekt til snebolde. Hvis du planlægger at bruge den oppustelige målskive i løbet af sommeren, medfølger der en række skumkugler, som du kan bruge til at skyde til måls med.

Hvis du ønsker, at den oppustelige målskive skal stå mere stabilt, kan du med fordel fylde den med vand eller sand, så den ikke vælter, når der skydes på den. Det er praktisk, og målskiven tager ikke skade af det, hvorfor det kan være en oplagt løsning.

Den oppustelige målskive er 110 centimeter høj, 50 centimeter bred og 52 centimeter lang. Om sommeren kan den også bruges til vandpistoler, hvis I alligevel har gang i en vandkamp eller bare trænger til at blive kølet lidt ned.

Opdateret april 9, 2023 af Oppustelige