Oppustelig målskive

En oppustelig målskive er et sjovt indslag til enhver fest, hvor der er brug for nogle sjove aktiviteter til at fordrive tiden med, når der ikke bliver serveret mad. En oppustelig målskive kan bruges af både børn og voksne, og det bedste er, at den ikke fylder noget, når den ikke er pustet op.

Når du holder fest, er det vigtigt, at der er noget at bruge tiden på i de ledige stunder, hvor der ikke serveres mad. Det kan hurtigt ende med at blive en kedelig fest, hvis der ikke er nogle spændende og sjove aktiviteter at give sig til.

Det gælder især for de yngste deltagere, som med garanti vil begynde at kede sig, hvis der ikke er mulighed for at lege eller konkurrere. Der findes mange forskellige måder at fordrive tiden på, og en oppustelig målskive er et oplagt valg.

Du kan naturligvis også arrangere en rundboldturnering eller lignende, men det kræver, at der er flere deltagere, hvorfor det hurtigt kan ende med et uoverskueligt projekt. En oppustelig målskive er langt nemmere at sætte op, og det kræver ikke mere end to spillere.

Se også: Oppustelig fodboldbane

Samtidig har en oppustelig målskive den fordel, at den ikke fylder noget, når der ikke er luft i den. Det er derfor nemt at pakke den sammen, så den optager minimalt plads, medmindre den er i brug – og det gør den utroligt nem at opbevare.

Oversigt over oppustelige målskiver

En af de klare fordele ved en oppustelig målskive er, at prisen er ganske fornuftig, hvorfor du ikke sprænger budgettet ved at investere i én. Hvis du er i tvivl om, hvilken oppustelig målskive du skal investere i, følger herunder en række gode bud.

X-Shot oppustelig målskive

Med denne oppustelige målskive fra X-Shot er underholdningen sikret, uanset om målskiven skal bruges i hjemmet, til børnefødselsdagen eller til sommerfesten. Den store oppustelige målskive er lavet af kraftigt plast, så den ikke går i stykker, selvom den står udenfor.

Du kan sågar bruge den oppustelige målskive om vinteren, da den egner sig perfekt til snebolde. Hvis du planlægger at bruge den oppustelige målskive i løbet af sommeren, medfølger der en række skumkugler, som du kan bruge til at skyde til måls med.

Hvis du ønsker, at den oppustelige målskive skal stå mere stabilt, kan du med fordel fylde den med vand eller sand, så den ikke vælter, når der skydes på den. Det er praktisk, og målskiven tager ikke skade af det, hvorfor det kan være en oplagt løsning.

Den oppustelige målskive er 110 centimeter høj, 50 centimeter bred og 52 centimeter lang. Om sommeren kan den også bruges til vandpistoler, hvis I alligevel har gang i en vandkamp eller bare trænger til at blive kølet lidt ned.

Opdateret juni 30, 2021 af Oppustelige