Oppustelig luftmadras

En oppustelig luftmadras er praktisk, når du har overnattende gæster, eller når du selv skal sove ude. En oppustelig luftmadras egner sig derfor til både campingpladsen, shelterturen og i gæsteværelset, når der er behov for ekstra sengepladser

Der er mange fordele ved en oppustelig luftmadras. Får du gæster til at overnatte, behøver du ikke at bruge pladsen på at have en gæsteseng eller en sovesofa stående. I stedet kan du fylde din oppustelige luftmadras med luft, og så er der sengepladser til de overnattende gæster.

En oppustelig luftmadras er samtidig praktisk, når du skal på tur, uanset om det er i et shelter, telt eller på gulvet hos en kammerat. Det vigtigste er, at du vælger en oppustelig luftmadras af høj kvalitet, så du er sikker på, at enten du eller dine gæster får en god og uafbrudt søvn.

Vælger du en billig model, kan du risikere, at luften fiser ud af den i løbet af natten – og det er ikke rart for hverken ryggen eller din søvnkvalitet. Det kan derfor godt betale sig at betale lidt ekstra for en oppustelig luftmadras af høj kvalitet, som sikrer en god nattesøvn.

Relateret artikel: Oppustelig seng

3 af de bedste oppustelige luftmadrasser

Herunder finder du en række bud på oppustelige luftmadrasser, som egner sig til forskellige behov. Nogle af modellerne egner sig primært til brug indendørs, mens andre egner sig bedre til teltturen eller andre steder, hvor du har behov for et blødt underlag, når du skal sove.

Bestway Pavillo rullebar twinsize

Bestway Pavillo rullebar twinsize oppustelig luftmadras

Denne oppustelige luftmadras er særdeles velegnet, når du skal overnatte i naturen. Der medfølger en smart transporttaske, så du nemt kan have den med på farten. Transporttasken har en indbygget luftpumpe, så du kan fylde den oppustelige luftmadras med luft på ingen tid.

Luftpumpen er utroligt praktisk, da den også fungerer som luftpumpe. Når du sætter luftmadrassen sammen med transporttasken, har du mulighed for at fylde den med luft ved at åbne den og lukke den igen.

Når posen er fyldt med luft, ruller du den ned, indtil luften er kommet ind i den oppustelige luftmadras. Dette skal du gentage 6 gange, hvorefter luftmadrassen er fyldt med luft i løbet af omkring ét minut. Der medfølger desuden et praktisk lappekit, hvis der skulle gå hul på luftmadrassen.

Bestway Tritech twinsize

Bestway Tritech twinsize oppustelig luftmadras

Leder du efter en oppustelig luftmadras, hvor der er plads til to overnattende gæster? Så bør du overveje Bestway Tritech-luftmadrassen, som har en integreret elektrisk luftpumpe. Denne oppustelige luftmadras egner sig primært til indendørs brug, da den er afhængig af en strømforsyning.

Pumpen skal blot tilsluttes en almindelig 230v-stikkontakt, hvorefter den er fyldt med luft i løbet af omkring 100 sekunder. Det er derfor en smart og nem løsning, når du har overnattende gæster, men mangler en gæsteseng.

Overfladen på denne oppustelige luftmadras er af velour, som er udstyret med en såkaldt I-beam-konstruktion. Det betyder, at den har tre lag, som sikrer, at luftmadrassen beholder sin form hele natten. Herudover har den en indbygget hovedpude, som sikrer en behagelig nattesøvn.

Bestway Horizon twinsize

Bestway Horizon twinsize oppustelig luftmadras

Denne luftmadras fra Bestway er fremragende, uanset om du skal sove indenfor eller udenfor. Her er plads til to overnattende personer, og du kan være sikker på, at den holder formen, når du sover på den, ligegyldigt om du tager den med på campingturen eller bruger som gæsteseng.

Den oppustelige luftmadras har en blød liggeoverflade, så du er sikret en behagelig nattesøvn, hvor der er fokus på ultimativ komfort. Det er hurtigt og nemt at puste den op via en håndpump, som skal tilkøbes separat.

Du kan eksempelvis købe denne kraftig og brugervenlig håndpumpe til 59 kroner. Den er praktisk at have med på farten, og den kan også bruges til andre oppustelige luftmadrasser, såfremt der er behov for det.

Opdateret april 22, 2022 af Oppustelige