Oppustelig fodboldbane

En oppustelig fodboldbane er en sikker vinder til enhver børnefødselsdag. En af fordelene ved en oppustelig fodboldbane er, at børnene ikke kommer til skade, hvis de vælter, da underlaget er blødt og behageligt. En oppustelig fodboldbane kan være klar i løbet af ganske kort tid, og efterfølgende er der garanteret sjov og leg i mange timer.

Findes der et barn, som ikke ønsker at imponere vennerne, når de kommer forbi til børnefødselsdag? Eller bare når der er venner på besøg, og det godt må være en smule sjovere end hos de andre legekammerater?

Løsningen er en oppustelig fodboldbane, hvor børnene kan boltre sig uden at komme til skade. En oppustelig fodboldbane har den klare fordel, at den sikrer en blød og behagelig landing, hvis barnet vælter – så er det bare op igen for at spille videre.

Der findes ikke mange oppustelige fodboldbaner, som er til at betale, da det er et nicheprodukt, som ellers udelukkende har været forbeholdt institutioner, klubber og byfester, hvor der er stillet en til rådighed. Der findes dog enkelte modeller, som rent faktisk ikke koster alverden.

Se også: Oppustelig enhjørning

En af de andre praktiske ting ved en oppustelig fodboldbane er, at den kan opsættes efter behov – og den fylder ikke noget, når den ikke er pustet op. Det giver jer mulighed for at medbringe den til sommerfesten eller hos en legekammerat.

De fleste oppustelige fodboldbaner er fremstillet af kraftigt PVC og polyester, så de har vanskeligt ved at punktere. Det betyder, at den kan holde i mange år – og hvis uheldet skulle være ude, er der heldigvis mulighed for at lappe den med et reparationskit.

Relateret produkt: Oppustelig målskive

Oppustelig multibane

Oppustelig fodboldbane - Oppustelig multibane

Med denne multibane får du både en oppustelig fodboldbane, volleyballbane og basketballbane. I kan således selv vælge, om der skal spilles fodbold, volley eller basket på den store oppustelige bane, som kan bruges af helt op til 10 børn ad gangen.

Den oppustelige fodboldbane er klar på intet mindre end to minutter – og du skal heldigvis ikke puste den op med munden. Du tilslutter blot den medfølgende pumpe i en 220-240V-stikkontakt, hvorefter den er pumpet helt op i løbet af ganske kort tid.

Vær opmærksom på, at pumpen skal blæse luft i banen kontinuerligt, så den holder sin form gennem hele spillet. Det sikrer både den bedste spiloplevelse, men det øger også sikkerhedsniveauet, så børnene er i sikkerhed på den oppustelige fodboldbane.

Den oppustelige fodboldbane er 8 meter lang og passer derfor til maksimalt 10 deltagere. Der er et sikkerhedsnet langs hele banen, som sikrer, at bolden ikke hele tiden ryger udenfor. Det gør spillet sjovere, og så behøver du som voksen ikke at agere boldhenter

Når børnene bliver trætte af at spille fodbold, er det nemt at ændre banen til en volleyballbane. Du skal blot sætte volleyballnettet fast med velcro, hvorefter den er klar til brug. Det er også muligt at spille basket, hvor det gælder om at ramme de to fastsyede basketballkurve.

Den oppustelige fodboldbane/volleyballbane/basketbane er nem at transportere i den medfølgende taske, så den kan stilles op, hvis der er sommerfest hos en af vennerne. Banen er fremstillet i kraftigt PVC og polyester, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt den punkterer, når den er i brug, uanset om det er udenfor eller indenfor.

Se også: Oppustelig sumodragt

Opdateret april 22, 2022 af Oppustelige