Oppustelig flåde/oppustelig ø

Er du en af de heldige, der har en pool i haven? Eller skal du snart til stranden? Så kan det være, at du skal overveje at investere i en oppustelig flåde eller en oppustelig ø. Den kan bruges af både store og små og er velegnet til alt lige fra sjov og spas til hygge og gode samtaler.

En oppustelig flåde, også kendt som en oppustelig ø, er det perfekte redskab, hvis du gerne vil slappe af i vandet med venner og familie. Her kan I sammen hygge og nyde tiden på vandet uden problemer. Derudover kan en oppustelig ø også være et festligt indspark, som alle helt sikkert vil elske at bruge.

Men en oppustelig flåde er skam ikke kun velegnet til voksne. Den kan også sagtens være til glæde for børn, der elsker at lege i vandet både med og uden badedyr. Børn kan vælge at slappe af på den oppustelige ø, mens de ydermere kan lege forskellige sjove vandlege alt efter ønske.

Oppustelige flåder – 3 populære modeller

Der er næsten ikke det, som en oppustelig flåde ikke kan bruges til i vandet. Køber du en model, der er forsynet med flere smarte funktioner, som for eksempel en kopholder eller opbevaringsplads, er det kun din fantasi, der sætter grænserne.

Oppustelig Flåde – Outlust

Gør sommerens svømmeture endnu bedre med denne oppustelige flåde fra Outlust. Perfekt til stranden eller søen, flåden er nem at transportere og opbevare takket være den medfølgende pumpe og opbevaringstaske.

Den robuste konstruktion og foldbare åre gør det nemt at padle ud og nyde en forfriskende dukkert fra din egen private badeplatform.

Med en maksimal belastning på 150 kg og mål på 250 x 160 x 15 cm, er der masser af plads til at slappe af og nyde sommersolen.

Husk at supplere med fortøjninger eller et lille anker, så flåden ikke driver væk, mens du bader. Flere flåder kan sammenkobles ved hjælp af tov (medfølger ikke).

Bestway Lazy Dayz Oppustelig Flåde

Bestway Lazy Dayz Oppustelig Flåde

Med denne oppustelige flåde fra Bestway får du en bådeflåde med plads til op til seks personer. Der er derfor plads til både venner og familie, når du skal hygge dig i vandet på en oppustelig ø.

Den oppustelige flåde er lavet af slidstærk og UV-bestandig vinyl og er udstyret med et behageligt ryglæn, så du altid sidder godt. Derudover er den forsynet med kopholdere, så der er plads til diverse drinks. Midt i flåden finder du ydermere en fordybning, hvor du kan placere alt lige fra is til vand eller jeres tasker.

Rundt om den oppustelig ø er der håndtag, så det er enkelt og ligetil at komme ned i vandet samt op i flåden, når du ønsker det. Denne oppustelige flåde er derfor den perfekte ting til en dejlig varm sommerdag, hvor du og din familie eller din venner skal nyde en afslappende stund på vandet.

Den oppustelige ø er 267 centimeter i diameter, når den er oppustet og vejer i alt 10,3 kilo.

Bestway Tropical Breeze Oppustelig Flåde

Bestway Tropical Breeze Oppustelig Flåde

Hyg dig på vandet med dine bedste venner og din familie på den mest komfortable måde med denne oppustelige flåde fra Bestway. Den oppustelige ø kan rumme helt op til seks personer og er forsynet med flere smarte funktioner.

Du får nemlig en oppustelig flåde, der kommer med både solbeskyttelse, ryglæn, en indbygget køletaske samt kopholdere.

Mens den aftagelige solbeskyttelse sørger for skygge, når der er brug for det, kan du holde alle drikkevarerne kolde med den indbyggede køletaske. Hvis du ikke gider at holde på din drik, kan du tilmed bare placere den i en af kopholderne.

Skal du slappe af på bedste vis, læner du dig bare op af et af ryglænene. Ønsker du derimod at blive kølet af, så er det værd at køle dine fødder i poolen med meshnet, der er placeret midt på flåden. Du får det hele og mere til med denne smarte og alsidige oppustelige ø.

Den oppustelige flåde kommer ydermere med stabile håndtag samt reb langs siderne. Dette sikrer, at det er nemt for dig at håndtere selve flåden. Derudover er den oppustelige ø fremstillet af slidstærk og UV-bestandig vinyl, så du kan få glæde af den år efter år.

Den oppustelige ø måler 389 x 274 x 73 centimeter, når den er oppustet og vejer i alt 25 kilo.

Relateret produkt: Oppustelig vandrutchebane

FAQ

Hvad er en oppustelig flåde?

En oppustelig flåde er en oppustelig genstand, der ofte bruges som et redskab til sjov og afslapning i vandet. Det kan være en oppustelig ø, badelegetøj eller en oppustelig vandrutchebane.

Er en oppustelig flåde holdbar?

Holdbarheden af en oppustelig flåde afhænger af kvaliteten af materialet og hvor godt den bliver passet på. Generelt set kan en oppustelig flåde holde i mange år, hvis den bliver opbevaret korrekt og brugt med forsigtighed. Det anbefales også at undgå skarpe genstande og overbelastning af flåden for at undgå skader.

Opdateret april 21, 2023 af Oppustelige