Oppustelig enhjørning & kostume

Hvis du mangler et badedyr eller en sjov gimmick til festen, er en oppustelig enhjørning et oplagt valg. Den kan bruges af familiens yngste medlemmer, når de plasker rundt i vandet, men den kan også være et festligt indspark, som med garanti vil give festen et magisk touch.

En oppustelig enhjørning er det oplagte valg til mindre børn, der ønsker sig et sjovt, spændende og magisk badedyr, som de kan tage med i vandet. Der findes mange forskellige modeller, men det handler om at vælge én, som kan holde til lidt af hvert.

Det er dog ikke kun de mindste, der har glæde af en oppustelig enhjørning. Skal du til en temafest, eller ønsker du blot at give festen et strejf magi, kan du medbringe en oppustelig enhjørning. Den vil med garanti sprede glæde og vække misundelse.

Køb online:

GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning Kopholder
Oppustelig Enhjørning Kopholder - Oppustelig Kopholder
Pris fra 19
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning
Oppustelig Enhjørning - Oppustelig Enhjørning
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning
Oppustelig Enhjørning - Oppustelig Dekoration
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning Kostume Lyserød
Oppustelig Enhjørning Kostume Lyserød - Oppusteligt Kostume
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning Kostume
Oppustelig Enhjørning Kostume -
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning Kostume Regnbue
Oppustelig Enhjørning Kostume Regnbue - Oppusteligt Kostume$Ventilator
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning Badedyr
Oppustelig Enhjørning Badedyr - Badedyr
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning Børnekostume
Oppustelig Enhjørning Børnekostume - Oppustelig dragt$Hat$Ventilator
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Oppustelig Enhjørning Gigantisk Kostume
Oppustelig Enhjørning Gigantisk Kostume -Oppusteligt Kostume$Ventilator
Pris fra 499

Der findes også oppuselige enhjørninge, som kan mere end blot at være til pynt. Du kan eksempelvis købe en gigantisk oppustelig enhjørning, som samtidig fungerer som sprinkler, da den sprøjter vand ud af hornet. Et oplagt valg til din havefest eller poolparty.

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af at vande græsplænen til sommer eller bare har brug for et sjovt indspark til din sommerfest, kan en gigantisk oppustelig enhjørning være lige dét, der skal til. Herunder kan du læse mere om nogle af de oppustelige enhjørninge, du kan købe.

Oppustelig Enhjørning fra Temashop

Denne oppustelige enhjørning kan købes på Temashop.dk, og den er et oplagt valg, hvis du leder efter et badedyr til familiens yngste medlemmer. Du kan også bruge den som maskot til din unicorn-fest eller bare medbringe den til en festlig anledning, hvor det gerne må være lidt magisk.

Enhjørningen er omkring 90 centimeter høj, når den er oppustet, og den er utroligt flot. Hvis du virkelig vil give festen et magisk touch, kan du købe den sammen med en række andre oppustelige dyr, så du kan holde en kæmpe fest.

Den oppustelige enhjørning er fremstillet af 100% PVC-plast, som sikrer en ultimativ holdbarhed. Den er svær at punktere, så den kan tåle at komme med i vandet eller med til fest, uden den tager skade.

Gigantisk Oppustelig Enhjørning Vandsprinkler

Med denne gigantiske oppustelige enhjørning får du ikke bare en sjov gimmick, som ikke kan andet end at pynte. Du får en gigantisk vandsprinkler, da den oppustelige enhjørning sprøjter vand ud af hornet, hvorfor den også har et praktisk formål.

Det vil med garanti være et festligt indspark, som vil gå over i historiebøgerne, når dine gæster bliver mødt af en gigantisk enhjørning, som græsser midt i haven – og tilmed sprøjter vand udover de fremmødte gæster.

Enhjørningen måler over to meter fra halen til snuden, hvorfor der er tale om en særdeles stor oppustelig enhjørning. Den er oplagt, når du skal holde sommerfest eller poolparty, hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af udsmykningen til festen.

Den er fremstillet af PVC-plast, som er et utroligt slidstærkt materiale, hvorfor du ikke skal være bekymret for, at den punkterer. Skulle uheldet alligevel være ude, medfølger der et reparationskit, så du hurtigt kan få lappet hullet.

Du kan nemt lukke luften ud af enhjørningen, når den skal opbevares over vinteren. Vær opmærksom på, at den oppustelige enhjørning skal tilsluttes en almindelig vandslange, så der hele tiden tilføres vand til den.

Se også: oppustelig vandrutsjebane

Opdateret juni 6, 2023 af Oppustelige