Oppustelig dildo

En oppustelig dildo er et fantastisk og smart stykke sexlegetøj, omend navnet ikke helt matcher dildoens faktiske egenskaber. En oppustelig dildo er ikke en gimmick, man tager med til polterabend, men derimod en et praktisk sexlegetøj, som kan fyldes med luft, afhængigt af hvilken størrelse du foretrækker

Hvis du er vild med store rummelige dildoer, som matcher dig og din krop, er en oppustelig dildo et oplagt stykke sexlegetøj. Når du køber en normal dildo, vil du få én størrelse, men det er ikke tilfældet, når du investerer i en oppustelig dildo.

Her har du mulighed for at pumpe den op med luft, så den opnår netop den størrelse, du foretrækker, og du kan endda justere den efter humøret. Det lyder måske farligt, men bare rolig – der er ikke risiko for, at den sprænger, da den er lavet af kraftigt latex.

Det er vigtigt, at du anvender en oppustelig dildo sammen med glidecreme, så du kan er sikker på, at den kan glide ind og ud, mens du pumper den op til den størrelse, du foretrækker. Du kan både bruge en oppustelig dildo vaginalt og analt, og den egner sig derfor til både kvinder og mænd samt eventyrlystne par.

Se også: oversigt over oppustelige produkter

Hvis du anvender en oppustelig dildo sammen med en sexpartner, kan du give partneren pumpebolden, så du ikke selv har kontrol over, hvor meget du bliver fyldt ud. Det kan være pirreligt, men vær varsom, da den kan blive omkring dobbelt så stor som en almindelig penis.

Oppustelig dildo topvalg

En oppustelig dildo er velegnet til begyndere, der endnu ikke har fundet den korrekte størrelse, en den egner sig også til den erfarne bruger, der ønsker at kunne skifte størrelse efter humør. Uanset hvad, er en oppustelig dildo den oplagte måde at udforske, hvilken størrelse der er bedst til lige netop din krop.

Latexa – Naturtro dildo

Med denne oppustelige dildo får du en massiv størrelse, som er designet til dig, der foretrækker at blive fyldt helt ud. Hvis du er den eksperimenterende type, kan du med en oppustelig dildo vælge størrelse efter humør – og du kan tilmed se, hvor meget du kan blive fyldt ud.

Den oppustelige dildo er formet som en fyldig og naturtro penis med et glat og afrundet penishoved for enden. Den er ujævn langs skaftet, ligesom det er tilfældet med en ægte erigeret penis. Nederst finder du en lille udbuling, som sikrer blokering, hvis du anvender den oppustelige dildo analt.

For enden af den oppustelige dildo finder du en slange, som fører ned til en pumpe. Det er denne, du pumper i, når du skal fyldes ud. Der sidder desuden en lille ventil, som du kan bruge, når luften skal lukkes ud af den oppustelige dildo igen.

Latexa – Stor dildo

Hvis du elsker at blive udvidet så meget, som det overhovedet kan lade sig gøre, bør du give denne oppustelige dildo fra Latexa et skud. Her er tale om en gigantisk oppustelig dildo, som kan fylde dig helt ud, uanset hvor meget du foretrækker det.

Det er ikke alle og enhver, der vil få glæde af denne dildo, hvorfor du udelukkende skal købe den, hvis du er vant til en veludrustet mand, eller bare foretrækker at blive fyldt helt ud. Hvis du er nybegynder, bør du i stedet vælge en mindre oppustelig dildo.

Du bør bruge vandbaseret glidecreme sammen med denne oppustelige dildo, uanset om du planlægger at anvende den vaginalt eller analt. Når du har smurt glidecreme på, fører du den oppustelige dildo ind i vagina eller anus, hvorefter du kan pumpe den op efter behov.

Du kan nemt lukke luften ud igen, hvis det bliver for meget, eller hvis du blot kan lide at mærke dildoen stramme flere gange. Du kan også vælge at få din sexpartner til at styre pumpen, så du hele tiden bliver overrasket, da det kan være utroligt ophidsende.

Opdateret april 21, 2023 af Oppustelige