Oppustelige dragter/kostume

Oppustelig Dinosaur kostume

Oppustelig Dinosaur kostume

Oppustelig rytter kostume

Oppustelig Hest og Rytter kostume

Oppustelig T-Rex skelet

Oppustelig Skelet T-Rex

Der findes mange forskellige måder at fyre den af på til en fest, dog kan man give den en ekstra skalle ved at dukke op i oppustelige dragter/kostume eller at give festen et oppusteligt tema.

Der findes mange forskellige former for kostumer, dog er der ikke noget mere humoristisk end ét, der kan pustes op så man med fordel kan skeje ud og se åndsvag ud for en enkelt aften. Der er ikke noget, der sætter en fest rigtig i gang som humor, hvilket kun understreges af oppustelige dragter og kostumer i alle afskygninger.

Oppustelige kostumer og dragter


Markedet for denne type kostumer er de senere par år eksploderet og man kan nu med god samvittighed finde på noget sjovt uden nødvendigvis at skulle troppe op som en wrestlertype iført hudfarvet dragt med tangatrusse. Der findes næsten uendelige muligheder når det kommer til oppustelige dragter/kostume, hvorfor man sagtens kan finde det ideelle uanset, hvad festens tema er.

Derudover er priserne på disse kostumer som regel lavere end på almindelige kostumer, da disse oftest kun bruges en enkelt gang, da man let kan opleve en punktering, hvis man ikke passer på, dog kan oppustelige kostumer nemt lappes sammen igen.

Køb oppustelige dragter/kostume til hele familien

Det behøver ikke kun at være børnene, der er klædt ud til halloween eller fastelavn, oppustelige dragter/kostume findes i alle størrelser, hvilket gør at hele familien kan klæde sig ud og grine sammen om dét at hygge sig og være fjollet på én og samme tid. Man kan f.eks. lege cowboy på en oppustelig hest, enhjørning eller dinosaur og på denne måde komme til festen som neandertalere på udflugt.

At oppustelige kostumer og dragter findes i alle størrelser gør det også muligt at holde børnenes fødselsdag med et tema, der sparker igennem for alle de inviterede gæster. Trenden omkring de oppustelige dragter og kostumer startede i Amerika for nogle få år siden og har sidenhen taget det meste af verden med storm, da disse nu sælges i mange lande og derved byder op til sjov, fest og leg for børn i alle aldre, selv dem med tocifrede fødselsdage.

Gør hverdagen til en leg med oppustelige dragter/kostume

Langt de fleste voksne har en god kontakt med deres indre legebarn, dette gør i mange tilfælde at man får nogle idéer til, hvordan man kan gøre sin hverdag sjovere eller mere barnlig. Oppustelige dragter/kostume kan bruges til mange andre ting end blot at udruste sig på en vild fest med venner og familie, det ses oftere og oftere at disse bruges i hjemmelavede og professionelle musikvideoer og på photoshoots, da det hurtigt kan live et billede op eller understrege en sangtekst med lidt humor at bruge disse som rekvisitter.

Oppustelige kostumer og dragter, som f.eks en oppustelige sumodragt er især også en sjov gimmick at bruge i forbindelse med runde fødselsdage og polterabend, hvor man kan gøre grin med den særligt udvalgte uden at denne føler skam eller bliver pinlig berørt. Oppustelige dragter/kostume fungerer til alle lejligheder grundet deres diversitet og forskellighed.

Opdateret april 22, 2022 af Oppustelige